Overblik: 15 Real Madrid-spillere skal på landsholdstjeneste

Landsholdspausen er over os, og Real Madrid har hele 15 spillere afsted på landsholdstjeneste. Her følger et overblik over spillerne og de kampe, de potentielt kommer til at deltage i.

Real Madrid er ikke stærkt repræsenteret på det spanske landshold i disse år, men når Dani Carvajal ikke er skadet, er han som regel med, og det gælder også i denne omgang. Han har tilmed selskab af Marco Asensio, når det spanske landshold skal spille hjemme imod Schweiz og ude imod Portugal den 24. og 27. september i Nations League.

Også Belgien har to Real Madrid-spillere i truppen i form af Thibaut Courtois og Eden Hazard. Også her gælder det Nations League-kampe, nemlig imod Wales på hjemmebane den 22. september og Holland på udebane den 25. september.

Karim Benzema er skadet og derfor ikke med det franske landshold i denne omgang, men alligevel har Real Madrid hele tre repræsentanter med hos Les Bleus i form af Ferland Mendy, Eduardo Camavinga og Aurélien Tchouaméni. De spiller på hjemmebane imod Østrig og David Alaba den 22. september og dernæst kan man være heldig at opleve én eller flere af dem i Parken den 25. september, hvor Danmark er modstanderen. Begge kampene er i Nations League.

Nu 37-årige Luka Modric er fortsat aktiv for det kroatiske landshold, og med dem skal han forsøge at slå Danmark den 22. september på hjemmebane, mens Alaba og resten af Østrig-holdet bliver modstanderen på udebane den 25. september. Igen drejer det sig i begge tilfælde om Nations League-aktion.

Som det fremgår ovenfor, kommer Alaba formentlig til at stå overfor Real Madrid-spillere i begge Østrigs landskampe i Nations League. Det er altså den 22. og 25. september, at Alaba potentielt kommer i aktion.

Toni Kroos har trukket sig fra landsholdet, men Real Madrid har fortsat en tysk landsholdsspiller, eftersom Antonio Rüdiger er kommet til. For ham og Tyskland venter en hjemmebanekamp i Nations League imod Ungarn den 23. september og en klassiker af en udebanekamp i samme turnering den 26. september, når England tager imod tyskerne på Wembley.

Andriy Lunin er det mest perifere medlem af Real Madrids førsteholdstrup, men han er alligevel landsholdsspiller for det Ukraine-hold, der skal i aktion hele tre gange. Den første kamp er allerede i morgen aften imod Skotland, og dernæst følger en udebanekamp imod Armenien den 24. september og endnu en kamp imod Skotland, denne gang hjemme, den 27. september. Alt sammen i Nations League.

Real Madrid har som bekendt ikke kun europæiske landsholdsspillere. Tværtimod er man rig på formstærke sydamerikanske stortalenter, og de skal alle i aktion i den kommende periode, selvom det blot drejer sig om venskabskampe. For Éder Militão, Vinícius og Rodrygo gælder det landskampe for Brasilien imod Ghana og Tunesien den 23. og 27. september. Begge kampe er på hjemmebane. For Uruguay og Fede Valverde drejer det sig om en hjemmebanekamp imod Iran den 23. september samt en udebanekamp imod Canada den 27. september.

 
 
 

Seneste artikler...

Annonce