Agent: Camavinga er det helt rigtige sted

Eduardo Camavinga kom mere eller mindre ud af det blå til Madrid for et år siden, og fra første kamp har han formået at imponere.

I franskmandens første sæson i klubben blev det bl.a. til mål i debuten og store præstationer i de allermest afgørende øjeblikke i Champions League, hvor han med sin ungdommelige energi til tider har ændret kampene.

Jonathan Barnett, Camavingas agent, har da også en masse flotte ord til overs for Real Madrid:

- Camavinga er glad for at være i Real Madrid. Der er sket mange gode ting for ham, siden han ankom. Det var helt rigtigt at komme her til. Hvis du vil være den bedste spiller i verden, eller én af de bedste, så er det bedste du kan gøre, det er at spille for Real Madrid.

Camavinga er nomineret til årest Golden Boy-pris, men Barnett holder hovedet koldt:

- Vi må vente og se. Man ved aldrig. Jeg synes det er bedst, hvis man ikke sætter ham under for meget pres. Lad os se hvad der sker.

Eduardo Camavinga er blevet belønnet med en udtagelse til det franske landshold, som møder Østrig og Danmark i Nations League, forud for VM-slutrunden om to måneder. En slutrunde som Barnett drømmer om at se sin klient deltage ved.

Hvis navnet Jonathan Barnett siger dig et eller andet, så er det formentlig fordi han også er agent for Gareth Bale. Om waliserens fremtid siger Barnett med et grin:

- Han spiller VM, han vinder VM, og så ser vi hvad der sker.

Seneste artikler...