Florentino Pérez vil give status på europæisk Superliga

Når Real Madrid på søndag holder Generalforsamling kan klubbens medlemmer forvente at se Florentino Pérez gå på talerstolen for at berette om den europæiske Superliga, som fortsat lever i bedste velgående og som i denne uge fik et gevaldigt boost nationalt.

Her gav de to store spanske partier, PSOE og PP, nemlig Real Madrid medhold i, at den spanske Ligaforening, LFP, og det spanske fodboldforbund, RFEF, ikke kan straffe Real Madrid og Barcelona i de nationale turneringer, fordi man arbejder med projekter, som går uden om UEFA.

Real Madrid og Barcelona er blevet truet med at få frataget deres licenser, så de ikke kunne deltage i de nationale turneringer, men disse trusler kan nu pakkes helt væk og det er et lignende resultat, som den tredje part i planerne om den europæiske Superliga, Juventus, også forventer efter at være blevet truet med lignende tiltag i Italien.

EU-domstolen skal senere på året tage stilling til sagen og resultatet ventes i begyndelsen af 2023 og kan få helt afgørende betydning for eurpæisk fodbolds fremtid.

Seneste artikler...

Annonce