To markspillere uden minutter i første ni kampe

Real Madrid har overstået sæsonens første ni kampe, og dermed kan man allerede se, hvilke spillere der som ventet er alleryderst i periferien.

To markspillere har nemlig stadig slet ikke været på banen i form af Jesús Vallejo og Álvaro Oriozola. De to spillere var dog heller ikke spået de store chancer for spilletid, men det afholdt dem altså ikke fra at blive i Real Madrid.

Vallejos ulempe er, at han har fire prominente centerbacks foran sig i køen til spilletid. Det gælder sidste sæsons stærke centerbackpar, David Alaba og Éder Militão, nyindkøbet Antonio Rüdiger, som Carlo Ancelotti sørger for at give en masse spilletid, samt holdets viceanfører Nacho. Vallejo gjorde ellers en godkendt figur i de få kampe, han fik mod slutningen i sidste sæson, men det tidligere så lovende forsvarstalent har ganske enkelt en lang og besværlig vej til spilletid.

I forhold til Odriozola har vi slet ingen indikationer på, at Ancelotti nærer den mindste tiltro til ham. Vi har allerede fået syn for sagen for, at både Dani Carvajal og Lucas Vázquez er foran ham på højrebacken, og spørgsmålet er, om også Nacho og Rüdiger vil blive foretrukket før ham. Måske endda også Militão, der spillede positionen for det brasilianske landshold i den netop overståede landsholdspause.

Real Madrid har dog blot 23 af 25 førsteholdspladser optaget, og derfor kan Vallejo og Odriozolas chance komme som følge af det tætte program og et – bank under bordet – uheldigt sammenfald af skader i forsvaret.

Mariano er usvigeligt tæt på at være i samme både som de to spanske forsvarsspillere, da han blot har fået ét femminutters indhop. Derudover har Andryi Lunin heller ikke fået spilletid, og han kommer formentlig først i spil, når Copa del Rey går i gang, eller hvis Real Madrid skal spille en pointmæssig ligegyldig Champions League-kamp i gruppespillet.

Seneste artikler...

Annonce