Ancelotti: Benzema starter inde i morgen

ancelotti pressemøde la liga

Real Madrid går i morgen aften i gang med det tætpakkede oktober-program, når Osasuna gæster Santiago Bernabéu, og Carlo Ancelotti sagde på dagens pressemøde følgende om opgøret:
- Vi er på et vigtigt stadie i sæsonen, vi har mange kampe på kort tid. Vi har både LaLiga og Champions League, og vi skal tænke over vigtigheden i at rotere, når vi har kampe hver tredje dag. Vi har en meget stærk trup, og jeg tror, at alle kan bidrage med kvalitet og dedikation. Udfordringen er at levere i alle kampe. Vi kan sætte en stærk stime sammen i LaLiga og kvalificere os til ottendedelsfinalen i Champions League i denne periode før VM. Holdet er motiveret og viser god attitude som altid.

Om Benzema:
- Han er i god form, han starter i kampen i morgen, fordi han har trænet godt i hele ugen. Hans fitness er helt fin, fordi han har haft tid til at komme sig.

Om landsholdspausen:
- Det største problem er kampprogrammet, det er ekstremt komprimeret, og vi har mange kampe. Problemet er de alt for mange kampe.

Om Modric:
- Han havde et mindre problem i den seneste kamp. Det er intet alvorligt, men han håndterer det meget fint for at blive i stand til at spille. Hvis han er okay, så spiller han onsdag, og hvis ikke, så er han tilbage i slutningen af ugen til ligakampen (imod Getafe, red.).

Om Asensio og Hazard, der næppe har den rolle i truppen, som de ønsker:
- De har det fint. De har spillet for deres landshold, og det var ideelt for at forbedre deres skarphed. De er klar til at bidrage til holdet i disse kampe.

Om Valverde:
- Valverde har meget Gerrard over sig. Det er fantastisk at se ham blive sammenlignet med så succesfuld en spiller. Fede (Valverde, red.) har alt, han skal bruge for at nå de højder, som vi ønsker for ham og endda mere til.

Om Lucas Vázquez:
- Lucas har trænet delvist med holdet. Han er måske klar onsdag eller lørdag. Han er i samme situation som Modric.

Om det forestående VM:
- Vi ved ikke, hvad der kommer til at ske. Vi tænker over, hvordan vi skal håndtere de spillere, som kommer tilbage fra VM. Vi spiller måske med de spillere, som bliver her, frem til midt januar. Vi skal differentiere mellem de gutter, som spiller, og dem, der ikke gør, fordi ikke alle, der tager til VM, kommer til at spille. De får behov for hvile, når de kommer tilbage, og vi giver dem ti dages ferie. Vi kan ikke afholde en optaktssæson, fordi det bliver ikke nødvendigt med kun ti dages hvile.

 
Log-på for at kommentere

Seneste artikler...

Annonce