Ancelotti: Vi skal huske tilbage på et uforglemmeligt år

Real Madrid spiller klokken 21:30 i aften holdets sidste kamp inden VM, og på gårsdagens pressemøde sagde Carlo Ancelotti om opgøret med modstanderen Cádiz:
- Det er vores sidste hjemmekamp i et fantastisk og uforglemmeligt år, især på vores stadion. Vi har oplevet nogle magiske aftener, og denne kamp bliver en god mulighed for at slutte på toppen. Vi har meget arbejde at udføre, vi skal levere en god præstation, genvinde den positive fornemmelse og mest af alt huske dette år, som har været uforglemmeligt.

Vinícius er dårligt kørende for tiden med negative attituder og svagt spil, og Ancelotti kommenterede følgende på brasilianeren:
- Det forlyder, at Vinícius er provokerende, men faktum er, at han er den spiller, der bliver begået flest frispark på, bliver slået til mest, skubbet mest. Han skal blive bedre til ikke at reagere på provokationer. At provokere spillere er ikke fair play. Du går på banen for at spille fodbold, ikke for at provokere spillere. Det er også provokationer med ord, ikke bare med benene. Vini er en ung spiller og kommer til at forbedre sig. Han elsker fodbold og ønsker at spille så godt, som han kan.

Om Benzema:
- Jeg er skuffet over, at Karim ikke har været i stand til at støtte holdet med sin kvalitet i de seneste kampe. Problemet er vendt tilbage, og det er en lille ting. Han forsøgte at gøre sig selv tilgængelig, men det lykkedes ikke. Benzema er den første til at være skuffet over situationen. Han skal til at spille VM, hvor han ikke har fået minutterne til at komme i god form. Han kommer til at spille til VM som Ballon d’Or-vinder uden at få minutter i benene først.

Om sæsonen hidtil:
- Sidste del af sæsonen har ikke været god. Især i de sidste to kampe. At tabe til Leipzig påvirkede os ikke rigtig, fordi vi sluttede i toppen af gruppen. Vi nåede vores mål; den europæiske Super Cup og førstepladsen i Champions League-gruppen. Vi kunne have gjort det bedre i ligaen. Nogle spilleres fravær har påvirket os, såsom Karim (Benzema, red.). Rodrygo, Vini og Valverde har spillet rigtig godt, men Karim og Thibauts (Courtois’, red.) fravær har haft en effekt.

Om intensitet:
- Det intensitetsniveau, som vi har spillet med i mange kampe, er faldet. Man kan se dette fald i intensitet, når vi spiller mod hold, der ikke spiller europæisk såsom Rayo. De kan spille med højere intensitet end andre hold. Det er ret normalt.

Om Asensio:
- Marco har været på sit bedst i de sidste par kampe. Han har bidraget med meget med hensyn til assists og sin arbejdsradius. Han har vist stærk karakter i svære tider, og det, han gør nu på banen, er en velfortjent belønning.

Om Tchouaméni:
- Hans skade har forhindret ham i at få kontinuerlig spilletid, men han er på vej tilbage. Han skal arbejde på sin positionering og blive vant til at spille ved siden af de andre spillere. Som med alle unge spillere kan han forbedre sig. Det er en anden Tchouaméni med Kroos end uden ham. Kroos’ tilstedeværelse hjælper ham.

Seneste artikler...

Annonce