Madridista

 
 

Travlt program venter efter VM

Real Madrid har 10 spillere i førsteholdstruppen, som ikke er udtaget til den forestående VM-slutrunde (Lunin, Alaba, Vallejo, Nacho, Odriozola, Mendy, Kroos, Ceballos, Lucas Vázquez og Mariano) og de kan nu se frem til 20 dages ferie, inden de kaldes til træning igen. For Real Madrids landsholdsspillere gælder, at de får 10 feriedage, som påbegyndes, når deres respektive landshold har spillet sidste kamp i Qatar.

Dermed er rammerne lagt for Real Madrids fysiske træner, Antonio Pintus, som får en stor opgave med at få samtlige spillere klar til det ekstremt krævende program, som venter straks i det nye år.

Ved udgangen af året spiller Real Madrid nemlig udekamp mod Valladolid og det bliver startskuddet på en marathon, som indledes med udekampen mod Villarreal, inden man debuterer i Copa del Rey den 4./6. januar og herefter går turen til Riad, hvor Real Madrid skal spille spansk Super Cup mod Valencia i semifinalen den 11. januar og forhåbentlig finale nogle få dage senere.

Herfra venter der seks LaLiga-kampe inden CL går i gang med opgøret mod Liverpool den 21. februar.

Og i dette program mangler Real Madrid fortsat at deltage i VM for klubhold. Her har FIFA endnu ikke meldt en dato ud, men de eneste to datoer, som er ledige ligger i perioden fra slutningen af februar til starten af marts, altså lige op til Real Madrids returkamp mod Liverpool.

Der bliver således brug for alle mand og lidt til for at komme gennem perioden.

Seneste artikler...