Hazard i Marca-interview, del 2: Undskyld for det, der er sket

HAZARD 380X501

I går bragte vi første del af Marca-interviewet med Eden Hazard, og her følger anden del.

Det som du sagde ved Cibeles, at du ville gøre alt for at få succes i Real Madrid – hvad mangler?
- Helt sikkert minutter. Og der er også nogle spillere, der er bedre end mig for tiden.

Hvor er det gået galt? Eksempelvis blev du peget ud for at være overvægtig i den første optaktssæson:
- Men det har altid været sådan. Hver sæson er det samme for mig: I løbet af sæsonen skal jeg arbejde og spille fodbold, men når jeg har tre ugers hvile, så hviler jeg, og det kommer ikke til at ændre sig. Denne historie var for fire år siden, og selvom det var sandt, så havde jeg to utrolige måneder før min skade (imod PSG i efteråret, red.). Derfra har jeg ikke været heldig på grund af pandemien og andre ting såsom skaderne i det andet år. Men i løbet af ti år hos Chelsea spillede jeg 500 kampe uden skader eller noget, og så på to år har jeg så mange skader… det er noget, jeg ikke kan forklare. Jeg kan ikke forklare det.

Man siger, at du har taget bedre hånd om dig selv. Før gik du ikke i træningscenter, men det har du gjort i noget tid nu, korrekt?
- Ja. Helt sikkert. Jeg har ændret mange ting.

Også maden?
- Også maden.

Når du ser tilbage nu, hvor tror du så, at du har fejlet?
- Jeg mener ikke, at jeg har fejlet. Jeg spillede mange kampe på ti år. Der er tidspunkter i livet, hvor du er lidt uheldig med en kamp, en skade… og du skal forstå den måde, du lever på. Du kan ændre på ting i livet, men jeg tror, at meget af det skyldtes uheld, lidt på grund af coronavirussen, lidt på grund af isoleringen (på grund af corona, red.).

Du siger, at du har haft uheld med skader. Hvorfor tog det dig så lang tid med at blive opereret igen?
- Den første var efter at have spillet imod PSG, og med den anden var der på næsten tre måneder to brud.

Jeg tænker på den seneste.
- Denne her var anderledes, fordi det skyldtes en infektionen i pladen (i hans ankel, red.). Jeg ville have operationen tidligere, i slutningen af anden sæson, fordi i den sæson havde jeg mange skader, og jeg tænkte, at der var noget i min krop, der ikke var godt. Jeg ville have pladen ud, men…

Men hvad?
- Klubben sagde ”nej, det er umuligt, du skal forholde dig roligt. Vi har snakket med lægerne, det er ikke et problem med pladen”.

Tænkte du, at det var noget psykologisk?
- Ja. Det tænkte jeg. Men i det tredje år skete det samme; skade, skade. Jeg siger ikke, at det er klubbens skyld, lægen eller operationen. Jeg mener, at det er mange ting.

Hvad var det hårdeste øjeblik?
- Til EM med Belgien. Fordi jeg havde en måneds utrolig optaktssæson forinden, og i ottendedelsfinalen imod Portugal blev jeg skadet.

Har du søgt psykologhjælp?
- Nej, nej, nej. Jeg er heldig at have en familie til at hjælpe mig med den slags ting. Der er meget sværere ting i livet. Jeg spiller fodbold, jeg er ikke heldig for tiden, men det er okay, sådan er livet.

Oplevede du større tiltro fra Zidane end fra Ancelotti? Er du stadig i kontakt med Zizou?
- Jeg snakker ikke med Zidane, men i slutningen af anden sæsonen med ham sagde han til mig: ”Uanset hvad der sker, skal du se fremad og nyde denne klub”. Det er næsten de samme mennesker, to forskellige trænere men lige som mennesker. Jeg har stor respekt for begge.

Til madridistaen, der ved, at de betalte mange penge for dig og nu siger, at du er færdig, og at du ikke kan være den spiller, du var i Chelsea – hvilket budskab har du til ham?
- Undskyld min ven. Jeg prøver, men… undskyld. Jeg har ét år mere, og jeg skal bevise mig selv, men det er ikke let. Jeg spiller ikke, jeg vil spille mere. Jeg er virkelig ked af det, undskyld for hvad der er sket.

 
Log-på for at kommentere


9eren's profilbillede
9eren svaret på emne: #1 13 timer 4 minutter siden
Nu kan han komme hjem og blive klar til jul med burger vom!
Thomaskjensen's profilbillede
Thomaskjensen svaret på emne: #2 2 dage 8 timer siden
Som jeg har læst mig til er De Bryne ude og sige at Belgien ikke har en chance da de er for gamle.

Det er en halvfed Hazard så ikke enig i :)

Halvfed, eller gammel, potatos, potatos...
Brylle's profilbillede
Brylle svaret på emne: #3 2 dage 13 timer siden
​Jeg tænker også at der har vel været 3-4 hændelser med skænderier i den belgiske trup. De Bruyne vs træneren, De Bruyne vs Alderwereild og De Bruyne vs Hazard er hvad jeg lige kan huske. Jeg ser selv et andet mønster end Hazard, men hvis man virkelig gerne vil søge et eller andet underligt, så kan man vel godt danne sin egen konklusion. 
Lars1991 svaret på emne: #4 2 dage 16 timer siden
​Hvad filan har hans (påståede) opførsel i Belgien noget som helst at gøre med sammenholdet i Real Madrid? Og Ronaldo? Kan vi ikke hæve niveauet? Pleaseeee? :D
Zyconith's profilbillede
Zyconith svaret på emne: #5 2 dage 20 timer siden
​Ifølge flere medier er publikumsdarlingen Eden Hazard, fuldstændigt utænkeligt indblandet i en større slåskamp med KdB. 

Men det er selvfølgelig bedre for sammenholdet på et hold med Hazard end Ronaldo. Så er det ligegyldigt om han ikke er istand til at spille, suger halvdelen af lønbudgettet eller optager en plads fra en anden der faktisk kunne bidrage.
mohbar svaret på emne: #6 3 dage 16 timer siden

Kimbo post=156565 skrev: Ooooooooooooog tilbage til Hazard der endnu engang fejler sammen med resten af holdet. Synd for Courtois

​Courtois spiller heller ikke sin bedste kamp mod Marokko. Lidt heldig med det annullerede mål og så bliver han, såvidt jeg kunne se, narret lidt i frisparksmålet, da han forventer at venstrebenede Ziyech sparker den ind over, og derfor træder ud af målet.  
Lars1991 svaret på emne: #7 3 dage 17 timer siden
"​Fandme synd hvis man nu var 10 år dengang VM blev uddelt til Qatar og Rusland og indgår under LGBTQIA i dag og gerne vil følge det danske landshold. Så menneskerettigheder tæller kun hvis du er i god tid."

Var (f.eks.) DBU styret af 10 årige dengang? Ja det sgu lidt synd. :/


"Folk var ikke pisseligeglade, det er bare ikke alle der har henvendt sig til dig for at fortælle deres holdning. Det har jo været et problem siden det blev uddelt og så taler du som at der ikke er gjort noget. Altså wo bist du!!! "

Hvis det betød noget for nok folk, så havde vi jo ikke stået her i dag. Jeg bruger selvfølgelig "folk" generaliserende.. jeg er jo godt klar over at det ikke er alle. Det ikke sådan en diskussion fungerer haha.
Og hvad er det der er gjort så? Det kan da godt være jeg har misset noget... men det lader da til VM, Qatar og FIFA alle er untouched.


"men at sige vi bare skal spille under de vilkår der er, er ligesom at sige, vi ved der er doping i turen, fortsæt det bare og vi ser det alligevel og er ligeglade."

Ja hvis man ikke gider at gøre noget imod doping i touren (andet end at sende signalværdier), så kan man heller ikke brokke sig over vilkårene. Det ved jeg så ikke om man gør eller ikke.


"Selvfølgelig skal der være modstand mod det der foregår, så samme fejl aldrig begås igen. Og “vi” kommentaren handler om din indgangsvinkel om hvad der skal diskuteres/ikke diskuteres på nuværende tidspunkt. Der kan du kun tale for dig selv og Thomas."

Men hvor er modstanden? Er det armbåndene du tænker på? Det ville have stoppet fejlene, hvis vi havde fået lov? Fair nok hvis man tror det, så er det selvfølgelig en Big Deal.
Og selvfølgelig taler jeg for mig selv, når jeg skriver en besked om min holdning. Har da aldrig nogensinde påstået andet.


Du behøver egentlig ikke at svare på spørgsmålene, jeg tror sgu ikke rigtig der er noget at vinde ved den her diskussion. Men forhåbentlig står holdningerne ret klart.
Thomaskjensen's profilbillede
Thomaskjensen svaret på emne: #8 3 dage 20 timer siden

Kimbo post=156565 skrev: Ooooooooooooog tilbage til Hazard der endnu engang fejler sammen med resten af holdet. Synd for Courtois

​Læste at Brynen inden VM sagde at de var for gamle.. Jooo, det er der noget om.
Det var jammerligt at se på. 
Thomaskjensen's profilbillede
Thomaskjensen svaret på emne: #9 3 dage 20 timer siden
Godt med diskussion 9er.

Jeg er ikke det mindste uenig med dig, at VI skal kritisere FIFA, at FIFA ikke skal have lov til at tildele mere end en vingummibamse i den forfatning de er i dag, og har været i alt for lang tid.
Kritikken af FIFA kan helt enkelt ikke blive hård nok, VI er meget enige!

Infantino har dog stadig ca. 98% af alle medlemslande bag sig, og valget i 2023 mener jeg det er, bliver lige så demokratisk som et valg i Nord Korea... Til at begynde med er der ingen modkandidat.

Og ja, der skal være plads til at demonstrere som tyskerne gjorde, men at et latterligt anførebind der støtter LGBTQ+ nu skal have mere opmærksomhed end de tusindtals immigranter der mistede livet bliver jeg faktisk direkte provokeret over.

På toppen af dette ørken cirkus stiller Infantino sig fandeme op og siger at VM kan spilles i Nord Korea, en kommentar som mange har rystet på hovedet over, men eneste betydelige forskel på Nord Korea og Quatar er penge.

Jeg/VI, ignorere ikke FIFA's historie, men dette handler PT om et VM som aldrig skulle havde været afholdt i Quatar, protesterne kommer 10 år for sent (12 år for at være korrekt).
Kimbo svaret på emne: #10 3 dage 20 timer siden
Ooooooooooooog tilbage til Hazard der endnu engang fejler sammen med resten af holdet. Synd for Courtois
9eren's profilbillede
9eren svaret på emne: #11 3 dage 23 timer siden

Lars1991 post=156555 skrev:

9eren post=156553 skrev:

Lars1991 post=156552 skrev: ​Man har jo vidst alle de her ting, siden det blev besluttet for cirka 10 år siden hvor Rusland og Qatar fik mesterskaberne.. det var jo tydeligt noget de begge havde købt sig til. Men der skete intet ved det... løbende igennem årene er der kommer flere og flere historier ud omkring Qatar, og hvordan de behandler migrantarbejderne og menneskerettighederne generelt. Ikke en skid skete, folk var pisse ligeglad. Nu er vi her så, og så der lige pludselig drama. Hold nu kæft altså, folk kan jo kun tage stilling til noget når det er lige foran deres næse. Der er jo intet af det her vi ikke har vidst i 5-10 år. Så skal vi til at diskutere noget så ligegyldigt som armbånd og dens farver. Nu er vi her, det aaalt for sent at gøre noget ved det. Spil nu bare fodbold under de forhold som er givet, for ingen har prøvet at gøre noget for at ændre dem alligevel. 

 

​det er lige sådan en holdning man også møder i tour de france, de alle sammen er dopet så lad os
bare fylde rytterne med nåle alligevel og smid en motor i baghjulet. 

men sikke da et indlæg som er blevet et VI indlæg. Jeg ret sikker på det kun er dig! 


Jeg må bare indrømme at jeg ikke forstår noget som helst af dit indlæg.

Jeg siger: Hvis man ville tage et standpunkt til dette VM omkring menneskerettigheder, så burde man have gjort det langt tid før.
Du siger: Det ligesom at sige at alle i tour de france burde dope sig.
Jeg kan ikke se ligheden, det må du lige forklare bedre.

Og hvad er det der kun er "mig" og ikke "vi"? Det må du også forklare.

​Fandme synd hvis man nu var 10 år dengang VM blev uddelt til Qatar og Rusland og indgår under LGBTQIA i dag og gerne vil følge det danske landshold. Så menneskerettigheder tæller kun hvis du er i god tid.

Folk var ikke pisseligeglade, det er bare ikke alle der har henvendt sig til dig for at fortælle deres holdning. Det har jo været et problem siden det blev uddelt og så taler du som at der ikke er gjort noget. Altså wo bist du!!! 

men at sige vi bare skal spille under de vilkår der er, er ligesom at sige, vi ved der er doping i turen, fortsæt det bare og vi ser det alligevel og er ligeglade.

Selvfølgelig skal der være modstand mod det der foregår, så samme fejl aldrig begås igen. Og “vi” kommentaren handler om din indgangsvinkel om hvad der skal diskuteres/ikke diskuteres på nuværende tidspunkt. Der kan du kun tale for dig selv og Thomas. 

Thomas har så kun set 10år tilbage hvor han mente det hele startede med en masse korruption. Så kunne det være at han skulle sætte sig ned og se FIfA uncovered bla andet, hvor de nævner programmet Goal Programme. Et program hvor personligheder i forskellige lande har  gjort sig lejlighed til at putte penge i egen lomme, udnytte børn og unge sexuelt og meget mere end dette. Penge der skulle ha været brugt til at styrke den nationale fodboldstruktur i små lande. Gu er det så noget man kan stille sig op og protesterer ved stadig og også alt det andet der foregår selvom viden har været der i 10år omkring Qatar. FIFA burde aldrig nogensinde få lov at uddele et VM nogensinde igen. Infantino skal gå af og UEFA bør træde ud af tingene med det samme! Korruptionen i FIFA går langt tilbage til Havelanges tid minimum!

Thomaskjensen's profilbillede
Thomaskjensen svaret på emne: #12 4 dage 13 timer siden
Samme pointe, for det er heller ikke er forkert at skrive "vi".
Lars1991 svaret på emne: #13 4 dage 17 timer siden

Thomaskjensen post=156556 skrev: @Lars1991, Vi, det er mindst dig og mig.

Pisse dobbeltmoralsk at lande som Sverige er kritiske, efter de ikke kvalificeret sig.

Der er masser der er forkert ved dette VM, og det hele startede for 10 år siden med en masse korruption.


Pointen med mit spørgsmål til 9'eren er jo at jeg ikke på noget som helst tidspunkt siger "vi" som om alle deler min holdning. Derfor jeg ikke forstår en meter af hvad han siger :D Men det virker ikke til at han gider at forklare, men det jo typisk :)
Thomaskjensen's profilbillede
Thomaskjensen svaret på emne: #14 5 dage 12 timer siden
@Lars1991, Vi, det er mindst dig og mig.

Pisse dobbeltmoralsk at lande som Sverige er kritiske, efter de ikke kvalificeret sig.

Der er masser der er forkert ved dette VM, og det hele startede for 10 år siden med en masse korruption.
Lars1991 svaret på emne: #15 5 dage 13 timer siden

9eren post=156553 skrev:

Lars1991 post=156552 skrev: ​Man har jo vidst alle de her ting, siden det blev besluttet for cirka 10 år siden hvor Rusland og Qatar fik mesterskaberne.. det var jo tydeligt noget de begge havde købt sig til. Men der skete intet ved det... løbende igennem årene er der kommer flere og flere historier ud omkring Qatar, og hvordan de behandler migrantarbejderne og menneskerettighederne generelt. Ikke en skid skete, folk var pisse ligeglad. Nu er vi her så, og så der lige pludselig drama. Hold nu kæft altså, folk kan jo kun tage stilling til noget når det er lige foran deres næse. Der er jo intet af det her vi ikke har vidst i 5-10 år. Så skal vi til at diskutere noget så ligegyldigt som armbånd og dens farver. Nu er vi her, det aaalt for sent at gøre noget ved det. Spil nu bare fodbold under de forhold som er givet, for ingen har prøvet at gøre noget for at ændre dem alligevel. 


 

​det er lige sådan en holdning man også møder i tour de france, de alle sammen er dopet så lad os
bare fylde rytterne med nåle alligevel og smid en motor i baghjulet. 

men sikke da et indlæg som er blevet et VI indlæg. Jeg ret sikker på det kun er dig! 


Jeg må bare indrømme at jeg ikke forstår noget som helst af dit indlæg.

Jeg siger: Hvis man ville tage et standpunkt til dette VM omkring menneskerettigheder, så burde man have gjort det langt tid før.
Du siger: Det ligesom at sige at alle i tour de france burde dope sig.
Jeg kan ikke se ligheden, det må du lige forklare bedre.

Og hvad er det der kun er "mig" og ikke "vi"? Det må du også forklare.
9eren's profilbillede
9eren svaret på emne: #16 5 dage 14 timer siden

Lars1991 post=156552 skrev: ​Man har jo vidst alle de her ting, siden det blev besluttet for cirka 10 år siden hvor Rusland og Qatar fik mesterskaberne.. det var jo tydeligt noget de begge havde købt sig til. Men der skete intet ved det... løbende igennem årene er der kommer flere og flere historier ud omkring Qatar, og hvordan de behandler migrantarbejderne og menneskerettighederne generelt. Ikke en skid skete, folk var pisse ligeglad. Nu er vi her så, og så der lige pludselig drama. Hold nu kæft altså, folk kan jo kun tage stilling til noget når det er lige foran deres næse. Der er jo intet af det her vi ikke har vidst i 5-10 år. Så skal vi til at diskutere noget så ligegyldigt som armbånd og dens farver. Nu er vi her, det aaalt for sent at gøre noget ved det. Spil nu bare fodbold under de forhold som er givet, for ingen har prøvet at gøre noget for at ændre dem alligevel. 

 

​det er lige sådan en holdning man også møder i tour de france, de alle sammen er dopet så lad os
bare fylde rytterne med nåle alligevel og smid en motor i baghjulet. 

men sikke da et indlæg som er blevet et VI indlæg. Jeg ret sikker på det kun er dig! 
Lars1991 svaret på emne: #17 5 dage 14 timer siden
​Man har jo vidst alle de her ting, siden det blev besluttet for cirka 10 år siden hvor Rusland og Qatar fik mesterskaberne.. det var jo tydeligt noget de begge havde købt sig til. Men der skete intet ved det... løbende igennem årene er der kommer flere og flere historier ud omkring Qatar, og hvordan de behandler migrantarbejderne og menneskerettighederne generelt. Ikke en skid skete, folk var pisse ligeglad. Nu er vi her så, og så der lige pludselig drama. Hold nu kæft altså, folk kan jo kun tage stilling til noget når det er lige foran deres næse. Der er jo intet af det her vi ikke har vidst i 5-10 år. Så skal vi til at diskutere noget så ligegyldigt som armbånd og dens farver. Nu er vi her, det aaalt for sent at gøre noget ved det. Spil nu bare fodbold under de forhold som er givet, for ingen har prøvet at gøre noget for at ændre dem alligevel. 
 
Madrid1998 svaret på emne: #18 6 dage 11 timer siden
Det jo ikke pga de døde arbejdere, altså come on. Det er LGBTQ (hvad end det hedder) der vil i rampelyset igen, og tvinge deres agenda i fjæset på folk. Altså de har deres pride month, fair nok, men lad dog fodbolden være fodbold. Om man er homo, lesbisk eller hvad man er, spil de 90 min og så gå hjem og snak løst derfra, deltag i pride, demonstrationer og whatever et passende sted, ikke på en fodboldbane, og især ikke i et land der forbyder det.

Hvis det virkelig var pga de døde arbejdere, så send et budskab der vedrører dem. Det gør et regnbuefarvet anførerbind ikke.
Brylle's profilbillede
Brylle svaret på emne: #19 6 dage 16 timer siden

mohbar post=156549 skrev:

Zyconith post=156546 skrev: Synes det er meget passende at Eden Hazard efter det her iscenesatte PR-stunt af et interview med Marca,  viser sit sande ansigt med sin kritik af Tyskland. En større helgen er han vist heller ikke når det kommer til stykket. 

Hazard skal væk fra Madrid. Men med det in mente har han fuldstændig ret. Vi skal have fokus på det sportslige i dette, indtil videre, fede VM.

Jeg tror at de fleste fodboldglade mennesker efterhånden er ved at være godt trætte af diverse landes medier konstante støj omkring alskens politiske manifestationer.

Ja, man er åbenbart som fodboldspiller tvunget ind i dette cirkus, og når man ikke ønsker at være en del af dette, så skal man tværes ud.

​Hvis du kan sætte hele dit lands deltagelse i VM og EM på spil i mange år fremover fordi du vil have flere penge, så kan du også æde et gult kort for basale menneskerettigheder. Her snakker jeg mest om det danske landshold hvor grådigheden og hykleriet i den grad er kommet til udtryk. Husk på at DBU i flere år har kørt en mediekampagne om hvor mange statements de vil lave når de endelig kommer derned. De "truer med at møde op". 

Jeg ser selv fodbolden og nyder de gode kampe men jeg har fuld forståelse for at medier, debattører og andre giver den fuld gas med deres agenda, for det er ikke "bare" fodbold. Det er sportswashing og en reklamesøjle for et land der ikke har respekt på basale menneskerettigheder. Fodbold kan samle rigtig mange mennesker men i denne slutrunde misbruges det med en slutrunde for de rige, døde mennesker i målet om at bygge stadions (som skal bruges til hvad bagefter?) og en legitimation af en stat med et underligt syn på mennesker. 

Det er egentlig første gang jeg har orket at deltage i den del af debatten men jeg synes at det er meget forkert at kalde det et cirkus, at fritage spillerne og mene at det "kun" er fodbold. Især med den dobbeltmorale som DBU og spillerne har turneret med. Det skal man altså acceptere at medier og meningsdannere sætter mest muligt fokus på. Også selvom man gladeligt ser kampene.

Og med det sagt, lad os komme af med Hazard :D 
mohbar svaret på emne: #20 6 dage 17 timer siden

Zyconith post=156546 skrev: Synes det er meget passende at Eden Hazard efter det her iscenesatte PR-stunt af et interview med Marca,  viser sit sande ansigt med sin kritik af Tyskland. En større helgen er han vist heller ikke når det kommer til stykket. 

Hazard skal væk fra Madrid. Men med det in mente har han fuldstændig ret. Vi skal have fokus på det sportslige i dette, indtil videre, fede VM.

Jeg tror at de fleste fodboldglade mennesker efterhånden er ved at være godt trætte af diverse landes medier konstante støj omkring alskens politiske manifestationer.

Ja, man er åbenbart som fodboldspiller tvunget ind i dette cirkus, og når man ikke ønsker at være en del af dette, så skal man tværes ud.

Lars1991 svaret på emne: #21 6 dage 18 timer siden

Zyconith post=156546 skrev: Synes det er meget passende at Eden Hazard efter det her iscenesatte PR-stunt af et interview med Marca,  viser sit sande ansigt med sin kritik af Tyskland. En større helgen er han vist heller ikke når det kommer til stykket. 


Og hvad er det for et ansigt du synes at han viser?
DeLaRed svaret på emne: #22 6 dage 21 timer siden
Nogen der saa hvilken horrible indsats han igen leverede for Belgien? Han forstaar virkelig at formoeble ethvert angreb han tager del i. Nedturen forsaetter for Eden, vi kan kun haabe paa at Olympiakos staar klar til at overtage ham til sommer, her kan han kaempe med James og Marcelo om hvem der er den daarligste Galacticos i Graekenland ;-)
Zyconith's profilbillede
Zyconith svaret på emne: #23 6 dage 22 timer siden
Synes det er meget passende at Eden Hazard efter det her iscenesatte PR-stunt af et interview med Marca,  viser sit sande ansigt med sin kritik af Tyskland. En større helgen er han vist heller ikke når det kommer til stykket. 
Kasillas's profilbillede
Kasillas svaret på emne: #24 2 uger 11 timer siden
Og sådan en ydmyg attitude fra Hazard er årsagen til hvorfor Hazard og Bale (samt hans spytslikker af Bennett) får forskellige behandlinger fra Bernabeus krævende lægtere.

Attitude er sådan en lille ting, der gør en kæmpestor forskel.
Kimbo svaret på emne: #25 2 uger 20 timer siden
Det er næsten lidt hårdt at læse de her interviews med ham, han var inden Madrid en af mine absolutte favorit spillere.
Ja han mødte lidt overvægtig op, men som sagt det har han altid gjort uden at det har været et issue, og alligevel er det stadig det folk fokuserer på så mange år efter.

Det har bare været et ekstremt uheldigt bekendskab, både for Eden og for Madrid, synd og skam.

Seneste artikler...

Annonce