Florentino Pérez om Flamengo til klub-VM: God chance for at styrke vores venskab

Det står nu fast, at det kommende VM for klubhold ud over Real Madrid kommer til at have deltagelse af hold som Seattle Sounders, Auckland City, Wydad Casablanca og en kommende asiatisk mester. Dertil har Flamengo fra Brasilien kvalificeret sig som vinderne af Copa Libertadores.

Real Madrid kan derfor ende med at spille mod Vinícius’ tidligere klub, eftersom han ankom fra Flamengo tilbage i 2018. Det er en klub, der kan finde ud af at udklække talenter, og Florentino Pérez har i en officiel meddelelse udtrykt sin glæde over Flamengos deltagelse i Klub-vm.

I et brev til ledelsen i den brasilianske klub skriver Real Madrid-præsidenten bland andet:
- Det bliver en ære at konkurrere med Flamengo til VM for klubhold. Det bliver en fantastisk mulighed for at fortsætte med at styrke vores historiske venskabsforhold.

En fin symbolsk handling fra Pérez, der i samarbejde med chefscout Juni Calafat flere gange har haft succes med at hente unge, lovende spillere fra Brasilien, inden andre storklubber fik fat i dem.

Det er dog næppe alle i Flamengo, der har venskabelige følelser over for Real Madrid. De har således Arturo Vidal i truppen, der gang på gang for både Juventus, Bayern München og Barcelona har snakket højt om at ville stikke en kæp i hjulet på Real Madrid, og nu får chileneren altså endnu en ny mulighed for at fortsætte med at fejle i netop det.

Seneste artikler...

Annonce