Real Madrid vil annullere Blancos lejeaftale: Ny LaLiga-klub lurer i kulissen

I sidste sæson veg Carlo Ancelotti ikke tilbage for at nævne Antonio Blanco som del af Real Madrids fremtid på lige fod med Fede Valverde og Eduardo Camavinga, når Castilla-anføreren gang på gang fik lov at se 90 minutters fodbold fra bænken, når han død og pine skulle med på yderste mandat til Real Madrids førsteholdskampe.

Denne sommer valgte man klogeligt at prioritere førsteholdsfodbold for nu 22-årige Blanco, og dermed sendte man ham på leje hos Cádiz, men det har nok engang været et eksempel på en forfejlet lejeaftale for en ung Real Madrid-spiller. Han har blot fået spilletid i tre af Cádiz’ 13 ligakampe, og to af dem var endda inden for de første tre spillerunder, så det er blot blevet til ét indhop og 24 minutters LaLiga-fodbold for Blanco siden den 2. september.

Dermed overvejer Real Madrid angiveligt at afslutte Blancos lejeaftale til januar, så man kan sende ham på græs andetsteds. Her går rygtet på, at man er villig til at sende ham på leje i Getafe, som man ellers ikke har gode erfaringer med at udleje til i de senere år. Takefusa Kubo tilbragte en rædderlig halvsæson i Getafe, og i denne sæson har Juanmi Latasa spillet 55 minutter fordelt på seks beskedne indhop i LaLiga. Men det er altså de blåblusede fra Madrid, der kan blive Blancos arbejdsgiver i den kommende halvsæson.

Seneste artikler...

Annonce