Camavinga: 6'eren er min foretrukne position

CAMAVINGA 380x501

Eduardo Camavinga gav for nylig et interview til Goal, hvor den 20-årige franskmand blandt andet kommenterede på sin udtagelse til VM, sin rolle hos Real Madrid og andre karriererelaterede spørgsmål.

Til spørgsmålet om, hvorvidt han var overrasket over at blive udtaget til VM trods sin rolle som reservespiller hos Real Madrid, svarede han:
- Nej, jeg vil ikke sige, at jeg var overrasket, men jeg havde min tvivl. Jeg vidste ikke rigtig, om de ville vælge mig, men jeg troede på mig selv. Naturligvis mangler der spillere, og det tillod mig at komme med. Og da jeg så mit navn på listen, blev jeg meget glad.

Camavinga blev også spurgt, om det generer ham at være udskiftningsspiller:
- Selvfølgelig foretrækker jeg at spille alle kampe. Der er en virkelighed i Real Madrid: der er gode spillere foran mig. Jeg kan ikke sige, at jeg kan lide det, fordi det er heller ikke rart at være på bænken. Det er sandt, at jeg sidste år hjalp meget som udskiftningsspiller, det ved jeg. Når jeg kom ind, var vi bagude, og jeg formåede at være afgørende. Det må have været nogle af mine bedste kampe. Jeg kan stadig få kuldegysninger, når jeg ser nogle af mine øjeblikke fra kampen imod City (Manchester, red.).

Om han er bedre, når holdet er bagude:
- Nej, ikke nødvendigvis. Jeg holder mig sædvanligvis ikke tilbage. Hvis jeg var kommet ind, mens vi var foran, ville vi have spillet på en anden måde. Vi ville have forsøgt at holde på bolden og holde resultatet og forsvare godt. Når du er bagude, er det vigtigste at blive ved. Jeg spiller ikke kalkulerende, hvor jeg siger til mig selv ”Nå, vi er bagude, nu kommer jeg ikke til at give los”. Selv når jeg kommer ind, når vi fører, skal jeg give los for at hjælpe holdet med at vinde. Min bedste version af mig er, når jeg genvinder mange bolde, spiller fremadrettet, dribler, tager risici og vinder dueller.

Om sin bedste position på banen:
- Jeg kan spille flere positioner, så jeg er inspireret af flere spillere. Casemiro vinder mange defensive dueller. Modric er også i stand til at vinde defensive og offensive dueller, han har overblik og vision i spillet og også en god yderside. Kroos er vigtig i spillet med sin utrolige afleveringskvalitet. Min foretrukne position er 6’eren foran forsvaret. Men du kan ikke få det hele, du skal tilpasse dig. Jeg skal være mere stabil defensivt.

Om hvad han skal gøre for at blive fast starter:
- Som fodboldspiller ønsker du at spille alle kampe. Jeg vil ikke sige, at det er irriterende, men du skal være tålmodig. Jeg ønsker ikke at være luksus-indskifter hele mit liv. Man må indse, at der er mange spillere foran en. Jeg skal lære fra dem, og så vil min tid komme. Det er ganske enkelt præstationerne på banen, der vil føre til, at jeg bliver starter. At være alsidig er en fordel. Når du er alsidig, har du flere muligheder for at spille, fordi du kan spille flere positioner.

 
 
 

Seneste artikler...

Annonce