Fabrizio Romano og brasiliansk presse: Real Madrid er tæt på Endrick

RealMadrid Logo

Det er endnu ikke en ”Here we go” fra transferguruen Fabrizio Romano, men det er angiveligt meget tæt på, at Real Madrid når til enighed med Palmeiras og Endrick om en kontrakt gældende fra 2024 til det 16-årige stortalent.

Således bekræfter brasilianske ESPN Brasil nu, at Endrick inden årsskiftet kommer til den spanske hovedstad for at besigtige træningsanlæg og stadion og sammen med sin familie danne sig et sidste indtryk inden kontraktunderskrivning.

Ligeledes bedyrer både brasilianske UOL Esporte og Fabrizio Romano at Real Madrid lige nu er bedste bud for en kommende arbejdsgiver for Endrick, som først kan skifte ti 2024, når han fylder 18 år, men Real Madrids tilbud til Palmeiras skal være så godt, at man har overhalet Paris SG og Chelsea.

Real Madrids bud skal således lyde på 60 millioner € + en række præstationsbetingede klausuler og forud ligger et stærkt stykke arbejde fra Juni Calafat, som har været i konstant kontakt med såvel klub som spiller for at få betingelserne på plads.

Den 16-årige Endrick har i denne sæson spillet 14 kampe for Palmeiras, hvor det er blevet til 9 mål og en enkelt assist.

 
 
 

Seneste artikler...

Annonce