Ancelotti: Vi kommer til at vende situationen

Ancelotti sidelinje

Real Madrid skal i morgen forsøge at komme oven på efter nederlaget i El Clásico, når den svære udebanekamp imod Villarreal venter i Copa del Rey. Om det opgør sagde Ancelotti på dagens pressemøde:
- Kampen er en god mulighed for at komme oven på i en hård periode. Der plejer at være øjeblikke som dette i løbet af en sæson. Det er en hård og besværlig kamp, men vi har sult og motivation for at komme ud af det snart. Vi skal være rolige og selvsikre. Det er en lang sæson, og vi kommer til at kæmpe til det sidste i alle turneringer.

- Vi forventede ikke at få disse skader, som har påvirket os lidt, såsom dem til Tchouaméni, Alaba og Lucas Vázquez. Januar er en svær måned, og det er naturligt, at vi ikke er på vores fulde styrke. Vi skal hænge i i denne måned og i disse kampe. Vi er oppe imod stærke hold, som spiller godt, men vi giver aldrig op. Jeg er overbevist om, at vi kommer til at vende situationen, og jeg er optimistisk omkring, at det sker i morgen. Vi kommer til at vende det, og det bliver ikke for sent.

Om eventuel hvile til bærende spillere:
- Courtois og Benzema kommer begge til at spille. Kroos gør det rigtig godt og er i god form. Efter Modric kom tilbage fra VM, har hans form ikke været ideel, men han vil gradvist spille sin rolle frem til slutningen af sæsonen.

Ancelotti havde flotte ord at sige om fremtiden:
- Vi har et ungt hold. Alle snakker om Modric, Kroos, Benzema… men vi skal også snakke om de unge. Vinícius, Camavinga, Rodrygo, Valverde, Militão, Tchouaméni og spillere, som kommer i fremtiden. Jeg tror, at dette er begyndelsen på en ny æra. De spillere, der har defineret en æra i denne klub, nærmer sig enden af deres karrierer, men der kommer andre til. Det er en overgangsperiode fra én utrolig æra til en anden. Den dag, hvor Karim, Toni og Luka stopper med at spille, vil andre drive dette hold fremad. Det er ikke slutningen, det er begyndelsen på en æra.

Om Camavinga:
- Hans udskiftning imod Valencia var en teknisk beslutning. Han spillede godt, men jeg skiftede ham ud for ikke at risikere kun at spille med ti spillere. Han spillede godt imod Barcelona, men jeg skiftede ham ud, fordi jeg ville spille med flere spillere oppe foran. Jeg tror virkelig på ham. Det er klart, at jeg har skiftet ham ud en del gange i slutningen af første halvleg, og jeg har ikke altid været fair over for ham, men jeg har fuld tiltro til ham, og han kommer til at bidrage til holdet i morgen, som han altid gør.

Om at erstatte Tchouaméni:
- Vi tænker, at når vi i nogle kampe har mere kontrol over bolden, kan Kroos være brugbar ved at spille dybere, men i andre tilfælde vil en mere defensiv midtbanespiller være mere effektiv for holdet. Camavinga kan være en mulighed uden Tchouaméni, fordi han har den profil.

 
 
 
Log-på for at kommentere

Seneste artikler...

Annonce