Ancelotti om Villarreal-kampen: Jeg var meget vred i pausen

Torsdag aften lavede Real Madrid et vildt comeback, da man vendte 0-2 til 3-2 på udebane imod Villarreal i Copa del Rey. Her følger, hvad Ancelotti sagde om kampen på pressemødet efterfølgende.
- Jeg var virkelig vred i pausen og besluttede mig for at tage en chance og presse højt. Vi var ikke kraftfulde nok i vores dueller, og jeg bad dem om at vågne op, for der var stadig tid til at komme tilbage. De vågnede helt sikkert. Det var ikke godt i første halvleg, og sådan kan vi ikke blive ved med at spille. I anden halvleg var det en utrolig reaktion som altid. Denne klub giver aldrig op, men vi kan ikke vente, til kampen næsten er slut med at reagere.

- Vi spillede en virkelig dårlig første halvleg, og det var en rimelig uventet anden, fordi det er svært at skifte dynamikken sådan efter den første halvleg, vi så. Holdet viste stor personlighed for at vende tingene. Anden halvleg var fantastisk for vores selvtillid. Vi gav ikke op, og jeg er sikker på at I (de fremmødte journalister, red.) har ændret jeres artikler.

Om Ceballos og Asensio:
- De ændrede virkelig kampen. De bragte mere kvalitet og energi til banen. De var helt afgørende i at få scoret og vende tingene.

Om Camavinga:
- Han havde mere energi og viste mere karakter i anden halvleg. Han lærer, at han skal passe på sig selv, det var en komplet præstation fra ham.

Om udskiftningen af Rodrygo:
- Han havde en forstrækning, og jeg valgte ikke at risikere noget med ham. Han hilste ikke, fordi jeg tror, at han glemte det. Jeg mener ikke, at det er noget vigtigt.

Seneste artikler...

Annonce