O Jogo: Pedro Porro afventer Real Madrid til sommer

RealMadrid Logo

Sporting Lissabons spanske højreback har i januar måneds transfervindue været meldt tæt på Tottenham, men ifølge portugisiske O Jogo er han indstillet på at vente til sommer for at få et skifte til Real Madrid gennemført.

Real Madrids sportslige ledelse har overvejet muligheden for at forstærke højreback-positionen, som i øjeblikket deles mellem Dani Carvajal og Lucas Vázquez, mens også Álvaro Odriozola er i truppen og derfor følger man i øjeblikket kapløbet mellem de tre engelske klubber Manchester City, Tottenham og Chelsea, som alle meldes interesserede i at købe spanieren.

O Jogo mener dog at vide, at Pedro Porro vil blive i Sporting Lissabon frem til sommer, hvorefter han håber på et bud fra Real Madrid, hvor Juni Calafat har indsamlet anbefalelsesværdige oplysninger om ham.

 
 
 
Log-på for at kommentere


NadaMás's profilbillede
NadaMás svaret på emne: #1 7 timer 50 minutter siden
​Mon ikke det bliver til tre år mere med en Carvajal der rammer niveau hver femte kamp, hvorefter vi køber Porro fra Spurs for over 500 mio.
Jeg forstår udemærket hypen omkring Bellingham - Den er berettiget. Og uanset hvor gerne vi fans vil have ham, syntes jeg at klubben bør forstærke der hvor det trænger mest som det første. Hellere i januar hvis muligt (som Porro jo er et eksempel på at det er (ung, spansk, højt niveau, spiselig pris)), end at vente til sommer.
9eren's profilbillede
9eren svaret på emne: #2 11 timer 33 minutter siden
Jeg tror oprigtig ikke på vi bare sidder på vores hænder. Nogle handler sikres i sommer perioden. Skulle Mbappe og Bellingham være spillere vi køber til sommer, så er handlerne enten undervejs eller gennemført uden nogen ved noget. Også andre handler kan være sikret. Det vil give sådan et påstyr, at en spiller officielt kommer til klubben til sommer med alt det vi står foran pt.
Ramos4's profilbillede
Ramos4 svaret på emne: #3 1 dag 2 timer siden
Fabrizio om Porro

Jah, vi kommer ikke til at gøre en skid. Vi sidder på hænderne indtil sommeren, og aner så ikke hvor vi skal få nye backs fra.
Ramos4's profilbillede
Ramos4 svaret på emne: #4 4 dage 6 timer siden
Don't play with my heart.

Kan vi rent faktisk ende med at hente to spanske backs? En til hver side?

*Krydser fingre*

Seneste artikler...

Annonce