Ceballos med nye muligheder for kontraktforlængelse

Dani Ceballos´ fremtid i Real Madrid er ikke afklaret, men de seneste optrædender fra den andalusiske midtbanemand har bestemt givet ham nyt håb i forhold til at få forlænget den kontrakt, som udløber til sommer.

Det har ellers længe set ud til, at han ville forlade klubben ved kontraktudløb og allerede i sommer var der bud efter Dani Ceballos, som var på vej retur til Betis, men i sidste ende kunne klubben ikke finansiere købet og derfor blev Ceballos i den spanske hovedstad.

Real Madrid er fortsat ikke helt afklarede på, om man skal tilbyde ham en kontraktforlængelse og afgørende bliver helt sikkert hvilke krav Dani Ceballos har til en ny kontrakt og hvilke forventninger, han har til sin status i klubben, men i det mindste har han på den korte bane støtte fra Carlo Ancelotti, som efter gårsdagens kamp sagde:

- Han har spillet rigtig godt, med stor personlighed og med stor evne til at positionere sig på banen. Han er ”urørlig”. Det er rigtigt, at han ikke har spillet meget, men på dette tidspunkt af sæsonen har vi brug for alle og jeg håber, at han kan deltage mere i de kampe, som kommer.

Seneste artikler...

Annonce