Ancelotti efter sejr over Athletic Bilbao: Holdet viste kollektiv dedikation

Ancelotti sidelinje 

Søndag aften vandt Real Madrid en flot 2-0-sejr på udebane imod Athletic Bilbao, og efter kampen udtalte Carlo Ancelotti følgende om kampen:
- Jeg risikerede ikke noget med Kroos, fordi det er vigtigt at have mange motiverede spillere på dette tidspunkt i sæsonen. Ceballos og Asensio fortjente at spille efter kampen imod Villarreal, og Kroos kunne bruge noget hvile efter at have spillet mange kampe. Luka (Modric, red.) kunne spille, fordi han har trænet meget godt, men jeg foretrak, at han også fik hvile. Holdet kæmpede og forsvarede rigtig godt.

- Den analyse, vi foretog, var rigtig efter ikke at have forsvaret godt i de seneste kampe. Vi led imod Bilbao, fordi modstanderen er et rigtig godt hold. Men vi havde en kompakt blok, og holdet viste den kollektive dedikation, som der ikke har været i de seneste kampe.

Om Vinícius:
- Han er en god spiller og en meget følsom person. Jeg så ham være fokuseret på kampen, men han bliver klemt mellem sine modstandere med spark, fansene og nogle gange dommeren. De gav ham mange spark igen. Han skal forbedre sig på dette punkt, men han er meget ung, og i øjeblikket presser de ham. Vinícius kan lide at spille fodbold, men nogle gange taber han lidt koncentrationen. Jeg elsker ham meget højt, og vi ønsker, at han får lidt mere respekt fra alle. Jeg har bedt ham om at snakke med mig og forholde sig roligt.

Om Nacho:
- Nacho kan spille som højreback, centerback eller venstreback. Han leverer altid, han er eksemplarisk, og han er en spiller, som alle trænere vil have på sit hold. De spillere, der spiller mindre, bidrager med meget. Jeg tænker på Nacho, Ceballos, Asensio og Camavinga. Det giver os tiltro til fremtiden, fordi det stopper ikke, og vi skal spille mange kampe.

 
 
 
Log-på for at kommentere

Seneste artikler...

Annonce