Referat: Real Madrid - Real Sociedad 0-0, LaLiga, 19. spillerunde

Halvdelen af sæsonen er stort set spillet og Real Madrid er distanceret med fem points til Barcelona. Det er fakta efter gårsdagen 0-0 mod Real Sociedad.

Følelsen er særligt frustrerende efter en aften, hvor Real Madrid gjorde alt rigtigt og godt, bortset fra den lille detalje med at få scoret mål. For første gang i flere måneder spillede Real Madrid veloplagt og sprudlende og man kom frem til mange chancer i en medrivende første halvleg, men offensiven var ikke så skarpe i afslutningerne og så stod man samtidig over for Remiro, der havde valgt at stå sit livs kamp denne aften.

Vinícius var kampens store synder i forhold til antallet af afbrændere, til gengæld så man ham for første gang i sæsonen fuldt fokuseret på at spille fodbold og det klædte både ham og Real Madrid, som denne aften havde fuldt styr på begivenhederne i stort set samtlige 90 minutter.

Man hæftede sig særligt ved, at Real Madrids spillere ikke var mærket af 120 minutters fodbold i torsdags, trods mange skader og en gruppe af spillere, der ikke længere regnes med og som blot må betragtes som dødvægt.

Til den gruppe har Dani Ceballos hørt, men han har virkelig taget skeen i den anden hånd og er begyndt at levere stabilt og på et højt niveau. Således også i går, hvor han tog ansvar på midtbanen og bød sig til og den spanske midtbanespiller har løftet sig til at blive et værdifuldt aktiv til den sidste del af sæsonen.

Det er Camavinga også, men i gårsdagens kamp som venstre back, viste han trods alt sine begrænsninger og blev ofte snydt i nogle situationer, hvor det simpelthen var for let at komme forbi ham. Den unge franskmand er ikke en holdbar løsning som back i det lange løb.

Real Madrid faldt en smule i niveau i anden halvleg, men skabte fortsat chancer nok til at man burde have afgjort kampen. Carlo Ancelotti forsøgte sig med de to indskiftningsmuligheder, som truppen tilbyder i øjeblikket, nemlig Modric og Asensio, men førstnævnte ramte ikke dagen på nogen måde og Asensio manglede også det sidste i at få en afgørende fod på bolden, så det endte i en nul-løsning og det var man nok mest glad for i Barcelona.

Kampens spiller: Dani Ceballos. Aktiv, både offensivt og defensivt. Vinícius havde dog taget titlen, hvis han havde scoret på bare en af sine chancer.

Kampens badebold: Camavinga. Vi tillader os at dømme ham lige så hårdt, som vi ville have dømt Ferland Mendy. Den unge franskmand lod sig i nogle situationer snyde for let og det kunne have kostet dyrt.

Perspektiver frem mod de kommende kampe: Det er et voldsomt ærgerligt pointtab, men spillet var for første gang i umindelige tider flydende og angrebslystent. Hvis Real Madrid kan holde det niveau, vil mange hold komme til at tabe i den sidste halvdel af sæsonen.

Seneste artikler...

Annonce