Ancelotti: Álvaro er på førsteholdet i næste sæson

På trods af at Real Madrid spillede en halv time med en mand i overtal, fik man i går aftes blot 1-1 på hjemmebane imod Atlético Madrid. Efter kampen udtalte Ancelotti:
"Det er ikke farvel til LaLiga. Det er sværere end før kampen, men vi skal kæmpe og kæmpe til det sidste. Nu er cuppen det vigtigste, fordi det er den næste kamp, og vi er meget tæt på en titel. Vi er 270 minutter fra at vinde en titel.

- Vi lukkede målet ind på grund af det andet holds kvalitet, noget vi skal tage højde for i fodbold. Det skete også for dem med vores mål. Det er ting, der kan ske, men deres mål kom på et tidspunkt, hvor vi kunne have presset på, og det sænkede holdets moral. Det er helt normalt, at vi ikke er på vores bedste, fordi det er den 17. kamp på 50 dage siden 30. december."

Om Álvaro Rodríguez, der med sin udligning scorede sit første mål for førsteholdet:
- Han har vist al sin kvalitet, og det er en speciel aften for ham og for os, fordi vi begynder at indse, at han vil være nyttig i denne del af sæsonen. I næste sæson vil han være i førsteholdstruppen, fordi han har kvaliteter, som få andre har. For hans alder er han høj, kraftfuld og en formidabel header. I denne sidste del af sæsonen vil vi vurdere, om vi har brug for ham, hvilket jeg tror, vi gør – Castilla eller begge steder. Vi skal håndtere ham godt, og Raúl og jeg vil snakke om, hvad vi skal gøre.

"Jeg bad ham om det, vi havde brug for. Højde i midten, fordi i denne type kamp og at have Karim, som ikke er en sædvanlig centerforward, var det godt for os at sætte en spiller ind med hans kvalitet. Vi var nødt til at fokusere mere, fordi han er formidabel på hovedet.

Om midtbanen:
- Vi ønskede at kontrollere boldbesiddelsen. Kroos spillede rigtig godt, og de tre centrale spillere var i god form. Ceballos var udhvilet, og jeg forsøgte at introducere noget friskhed på banen. Vi tænkte, at Atlético ikke ville presse meget op, og at vi ville være i kontrol. I første halvleg var vi i kontrol, men vi skabte ikke nok chancer. I anden halvleg, da jeg bragte mere energi ind på banen, lukkede vi målet ind. Så blev vi lidt uorganiserede. Vi havde tid til at udligne men ikke til at vinde kampen.

Om Benzema:
- Han manglede en smule mental skarphed, og han skulle have været lidt hurtigere i den sidste tredjedel af banen. Efter VM har han scoret mange mål og især store mål.

Om Nacho og Camavinga som venstreback:
- Camavinga har så meget energi, og Nacho har mere erfaring og taktisk bevidsthed om positionen.

Om Correas røde kort:
- Jeg syntes, det var fair.

Om El Clásico på torsdag:
- Vi hviler på søndag. Vi er tilbage i træning på mandag, og vi vil lave noget taktisk arbejde på tirsdag for at forberede os godt til kampen og forsøge at være på vores bedste torsdag.

Seneste artikler...

Annonce