Florentino Pérez´ plan: Formel 1 på Estadio Santiago Bernabéu

Florentino Pérez fortsætter ufortrødent med at finde indtjeningskilder til Real Madrid og her kommer det nyrenoverede Estadio Santiago Bernabéu til at spille en helt central rolle.

Det skal nemlig være centrum for al kultur og underholdningsindustri i den spanske hovedstad, hvor man allerede barsler med de helt store tenniskampe, samt opgør fra NFL og meget mere, men for Florentino Pérez stopper det slet ikke her.

I øjeblikket forhandler han således med Liberty Media om at få Formel1 til den spanske hovedstad, hvor det populære løb skal køres i Madrids gader og slutte på Estadio Santiago Bernabéu. Det er en aftale, som ventes at ville kunne indbringe Real Madrid 150 millioner € om året.

Hele grundideen med det nye Estadio Santiago Bernabéu er at det skal gå fra at være et stadion, som kun har åbent på fodbold-kampdage, altså 25-30 dage om året til at tilbyde kulturel og sportslig underholdning i mere end 350 dage om året.

Derfor er tagdækningen og muligheden for at køre græstæppet ned under stadion helt afgørende, således at Estadio Santiago Bernabéu kan bruges til en række formål, hvor kun fantasien ser ud til at kunne sætte grænser.

Seneste artikler...

Annonce