Nylig succes skaber dilemma for Nacho

Nacho er en af de syv Real Madrid-spillere, der har kontraktudløb denne sommer. Spanierens præstationer har tydeligt vist, at han er mere end god nok til at tage en sæson mere i klubben, men om spilleren selv er klar på at tage endnu en tørn i klubben, er endnu uvist.

Med ankomsten af Antonio Rüdiger i sommer blev Nacho tydeligt degraderet til fjerdevalg i midterforsvaret, men på grund af skader til både David Alaba, Dani Carvajal, Lucas Vázquez og Ferland Mendy har Nacho fået rigeligt med spilletid rundt omkring i forsvaret. Det har han gjort forrygende og endda så godt, at han nu er tilbage på det spanske landshold under den nye landstræner Luis de la Fuente.

Returen til landsholdet for 33-årige Nacho kan dog netop betyde en øjenåbner for den rutinerede og stabile forsvarsspiller. Det viser, at han stadig kan opnå store ting på både landsholds- og klubplan, men samtidig står det klart, at Nachos succes kun har været mulig, fordi Carlo Ancelotti har været nødsaget til at bruge ham i andre spilleres skadesfravær.

Nacho er åbenlyst ikke førstevalg på nogen positioner i Real Madrid, selvom der kan argumenteres for, at han både er Real Madrids bedste venstre- og højreback. Det kan han til gengæld blive, hvis han skifter til en klub, hvor han vil være sikker på fast spilletid. Rygterne har altid sendt Nacho væk fra Spanien, idét spilleren ikke ønsker at skulle spille imod Real Madrid, og især Serie A har været hyppigt nævnt, blandt andet til klubber som Roma, Inter og Juventus.

Derfor kan den gode periode, som Nacho har gennemgået i de seneste måneder, paradoksalt nok være det, der gør, at han kigger sig om efter nye muligheder. Han har få år tilbage på topplan, og i Real Madrid bliver det aldrig som fast starter, når alle er klar.

 
 
 

Seneste artikler...

Annonce