Real Madrid udraderede Atletico

Der var lagt i kakkelovnen, da et Real Madrid-hold uden Gareth Bale, som endnu engang var ude med en skade, her til aften tog imod bysbørnene fra Atletico. Det blev i sandhed et intenst opgør, allerede i kampens første minut fyrede Diego Costa op under hjemmeholdets forsvar, med sine evige provokationer var Costa kampen igennem i centrum.

Kampens indledning var noget af det mest intense man længe har set i spansk fodbold og bød på flere svinestreger fra såvel Costa som Arbeloa og Pepe, de to hvidklædte forsøgte tydeligvis at fremprovokere det gule kort, som ville betyde at Costa ville være ude af returkampen. Det lykkedes i løbet af anden halvleg og dermed er Real Madrid fri for angriberens evige provokationer i returopgøret.

Spillemæssigt havde Atletico ikke meget at byde på i kampens 90 minutter. Udover et hovedstødsforsøg fra Godin kort efter pausen, hvor Modric redder på stregen, stod der Real Madrid på det hele i kampens 90 minutter.

Efter et kvarters tid lykkedes det for Pepe at score et af sine sjældne mål, da portugiserens forsøg fra lang afstand blev rettet af af Insua i Atletico-forsvaret - 1-0. Målet bragte en ro til Real Madrid, som ellers i store dele af kampen var ved at lade sig rive med i Atleticos fysisk hårde spil.

Det meste af kampen stod der Real Madrid på, Kongeklubben havde således næsten 70% af boldbesiddelsen kampen igennem. Hjemmeholdet havde dog svært ved at spille sig igennem det kompakte udehold, men efter 57. minutter leverede Angel di Maria en genialitet, da hans tværpasning fandt en fremstormende Jesé. 2-0, Jesé har nu scoret imod Atletico, Barcelona, Valencia & Bilbao i denne sæson, hvilket sætter en tyk streg under offensivspillerens talent.

Et kvarters tid senere var det så Di Marias tur, kampens bedste Real Madrid-spiller forsøgte - i bedste Pepe-stil - langt ude fra, og kunne se Miranda rette sit skud af. 3-0 og aftenens udradering var en kendsgerning.

Resten af kampen blev en ørkenvandring, hvor man bortset fra Moratas halvdårlige afslutning ikke var tæt på flere mål. Kampen var dog en tyk understregning af, at Real Madrid i aften var det absolut stærkeste hold i Madrid. Det skyldes hovedsageligt en stor holdindsats, hvor alle fra Coentrao til udskældte Di Maria leverede solide indsatser, eneste som faldt udenfor denne onsdag aften, var reelt Karim Benzema.