Madridista

 
 

Real Madrid fordømmer hændelser i offentlig meddelelse

Real Madrid har her til middag reageret officielt på den racistiske forfølgelse, som Vinícius Junior blev udsat for før og under kampen mod Valencia i går.

De skriver på den officielle hjemmeside følgende:
- Real Madrid C.F. udtrykker sin stærkeste afvisning og fordømmer de begivenheder, der fandt sted i går mod vores spiller Vinícius Junior.

Disse handlinger udgør et direkte angreb på sameksistensmodellen i vores sociale og demokratiske retsstat.

Real Madrid vurderer, at sådanne angreb også udgør en hadforbrydelse, hvorfor vi har indgivet den tilsvarende klage til statsadvokaturen, specifikt til anklagemyndigheden mod hadforbrydelser og diskrimination, således at de faktiske forhold kan efterforskes og de retmæssige stilles til ansvar.

Artikel 124 i den spanske forfatning fastlægger den offentlige anklagemyndigheds funktioner til at fremme retfærdighedens handling til forsvar for lovligheden og borgernes rettigheder og den offentlige interesse.

Af denne grund og i betragtning af alvoren af de hændelser, der fandt sted, har Real Madrid henvendt sig til statsadvokaturen, uafhængigt og uden personlig indblanding i den sag, der er ved at blive indledt.

Seneste artikler...