Madridista

 
 

Real Madrid-trio i kor: Det kan ikke fortsætte sådan her

Efter den skandaløse kamp i går aftes på Mestalla udtalte flere Real Madrid-spillere sig til pressen. Her sagde Thibaut Courtois:

- Kampen var ikke god, fordi der foregik racisme. For nogle år siden anklagede Valencia en spiller fra Cádiz (Juan Cala for racisme, red.), og i dag skete det samme her. Der var abelyde i det 20. minut, og det kan vi ikke acceptere.

- En dag er du nødt til at sætte kameraer op, der kan fokusere på disse folk, det er skørt, hvad disse mennesker siger. Fodbold er blevet til noget, hvor man dukker op på stadion for at fornærme og ikke støtte. Dommeren sagde, at de havde aktiveret racismeprotokollen. Hvis Vinícius siger, at han ikke vil spille mere, går jeg med ham. Hvis han (dommeren, red.) vil give ham et rødt kort senere, så fint, men det første røde kort skulle gå til Hugo Duro, der greb Vinícius om nakken. Hvis han (Vinícius, red.) siger, at han forlader banen, så går jeg med ham, vi kan ikke tolerere det her.

Også Lucas Vázquez udtalte sig efter kampen:
- Fodbolden træder i baggrunden i dag, hvor vi har oplevet noget, der er svært at forklare. Det er uacceptabelt, at racisme stadig er til stede på banen, der burde blive taget forholdsregler i brug. Ud over det faktum, at Vinícius er den, der bliver begået flest frispark på, er han den, som alle ønsker at se, og alle håner ham med fornærmelser og racisme. Det er ikke godt for fodbolden, hvilket er det, der er vigtigt. En fan lavede abelyde imod ham. Han fortalte det til dommeren, og jeg tror, at han (fanen, red.) blev ført væk af politiet.

- Måske var Vinícius forkert på den med sin reaktion, men så kommer målmanden ud som en galning, og der bliver kun kigget på Vinícius, fokus er på Vinícius. Han er ung og kan forbedre sine reaktioner, men det betyder ikke, at du kan gøre alt imod ham. Der bliver begået frispark på ham, og han får ikke frispark, og al fokus lægges på ham.

Dani Ceballos bakkede også op om Vinícius efter kampen:
- Vinícius bliver konstant behandlet respektløst på stort set alle baner i Spanien. Han er en spiller, som vi skal passe på, han er en af søjlerne i ligaen og i vores klub. Hvis vi fortsætter sådan, ved jeg ikke, hvor vi ender. Forhåbentlig kan ligaen beskytte ham, og vi kan se den bedste Vinícius.

- Det er en skam, at det er nået til dette punkt. Træneren (Ancelotti, red.) spurgte ham, om han ville fortsætte med at spille, og Vinícius, der er en rigtig professionel, sagde, at han ønskede at fortsætte for at hjælpe holdet. Men vi ser, at der er intet, vi kan gøre ved det. Han er en af de spillere i ligaen, der bliver begået flest frispark på, og det er uacceptabelt, at han har fået elleve gule kort og ét rødt kort, mens modstanderne altid ser ud til at slippe uden straf.

Seneste artikler...