Podcast: Nyt lavpunkt i spansk fodbold på Mestalla; Racismen mod Vini Jr.

Spansk fodbold blev ramt af et nyt lavpunkt, da Vinícius igen i går måtte stå model til racistiske ytringer – denne gang på Estadio Mestalla 😤

Det er en sag, der har fyldt alle medier i Spanien og sagen har også fået international opmærksomhed 👀

Daniel har inviteret Christian og Jesper ind i podcast-studiet til en snak om racismen i spansk fodbold og hvad der nu skal ske. Det hele bliver krydret med gode spørgsmål fra vores Twitter-brugere 🙏

SAY NO TO RACISM 🗣️

Nyt lavpunkt i spansk fodbold på Mestalla; Racismen mod Vini Jr.; Den strukturelle & kulturelle problematik i LaLiga + MEGET MERE

 
 
 
Log-på for at kommentere


Thomaskjensen's profilbillede
Thomaskjensen svaret på emne: #1 2 uger 13 timer siden
Som Platen, eller var det Sokrates sagde, den bedste for for indsigt, er agtindsigt.

Men jeg er da utrolig positiv over at poletten endeligt er faldet ned.

Med det skal jeg ikke sige mig for hellig til at havde været irriteret på Vini, for i blandt falder han for let, og i blandt bliver det til for meget film.

Vi har jo set kampe hvor han er blevet fældet sikkert +20 gange, hvor (svært at bevise) eller kanpe hvor der er begået 10 frispark mod ham, og 19 mod hele holdet.
Man kan argumentere at det er jo ikke er en eneste der laver 2 frispark på ham, men det er stadig gentagende frispark på en og samme spiller, som gav 1 gult.

Det var reglen om gentagende frispark, men kig på den om at frispark bagfra skal give gult.
Vini er så hurtig at der vel bare en en lille % der ikke begås bagfra, eller i bedste fald har de en krog rundt armen/halsen og fratager han en farlig situation.

Døm nu bare det som skal dømmes mod Vini, så er jeg sikker på at han kommer at danse en del mere, for så kommer han fri hver gang.

Og så tæsker jeg langhalm igen, jeg vil se Benz og de andre tage hans kampe med dommeren. Ikke Barca boldt, men anføre og en af de andre gamle tale fornuftigt med dommeren, og få svar.
Ramos4's profilbillede
Ramos4 svaret på emne: #2 2 uger 14 timer siden
Fik lige en tanke undervejs i podcasten. Vi er en del der har været trætte af Vinicius' opførsel og skaberi - men vi ved jo faktisk ikke hvordan hans opførsel ville have været, hvis bare dommerne var deres opgave voksen. Og gav de gule og røde kort hans modstander fortjener.

Lidt pinlig over det har taget mig så længe, at få den tanke. Mon ikke Vini havde reageret en hel del anderledes. Det gør han jo faktisk for det meste i Champions League, hvor dommerne er af en noget anden kaliber og ikke har en personlig hetz mod ham.
Ramos4's profilbillede
Ramos4 svaret på emne: #4 2 uger 15 timer siden
Jeg kan godt bruge Google, men alligevel :)
Ramos4's profilbillede
Ramos4 svaret på emne: #5 2 uger 15 timer siden
Ehm, et link? ;)

Seneste artikler...

Annonce