Optakt: Real Madrid - Rayo Vallecano, LaLiga, 36. spillerunde

Det handler om meget andet end fodbold, når Real Madrid i aften tager imod Rayo Vallecano på Estadio Santiago Bernabéu.

Weekendens uhyrlige hadforbrydelse mod Vinícius er naturligvis det overskyggende tema for denne kamp, også selv om brasilianeren ikke er med efter sin udvisning, hvor VAR-rummet passende fik klippet overfaldet på ham ud af bevis-materialet, så man kun så, at brasilianeren selv slog Hugo Duro og dermed korrekt blev udvist.

Real Madrid har bebudet en hyldest til Vinícius i det 20. minut, som givetvis kommer til også at handle om kampen mod racisme.

Til selve opgøret. Real Madrid skal forsøge at rejse sig oven på weekendens nederlag og se om man kan tilbage-erobre den andenplads, som gled dem af hænde og man er oppe mod et Rayo Vallecano-mandskab, som er gået lidt i stå og har tabt 4 af de seneste 6 kampe i LaLiga.

Men det bliver naturligvis spændende at følge Fran García, som skifter til Real Madrid efter sæsonen og den garvede angriber, Raúl de Tomás, der har en fortid i Real Madrid.

Hos Real Madrid er man som nævnt uden Vinícius og det betyder sandsynligvis at Rodrygo får pladsen på venstrekanten, mens Asensio tager sig af højrekanten. De første bulletiner går på, at Carlo Ancelotti stiller med den nye generation på midtbanen, nemlig Tchouaméni, Camavinga og Fede Valverde.

Carlo Ancelotti har ligeledes udtaget unge Álvaro Rodríguez og det må forventes at han får spilletid i løbet af opgøret, så man kan teste hans kvaliteter inden man skal ud på transfermarkedet.

Der er således grunde nok til at sætte sig til rette foran fjernsynet kl. 19.30, hvis man orker mere spansk fodbold for denne sæson.

Real Madrids forventede startopstilling: Courtois, Carvajal, Militao, Rüdiger, Mendy, Tchouaméni, Camavinga, Fede Valverde, Rodrygo, Asensio, Benzema.

Seneste artikler...