Real Madrid dedikerer Rayo-kamp til Vinícius og opgør mod racisme

Real Madrid har valgt at lade morgendagens kamp mod Rayo Vallecano blive en hyldest til Vinícius og et åbenlyst opgør mod racismen, som alt for længe har fået lov til at præge spansk fodbold.

Madridismoen vil derfor før, under og efter kampen tydeligt vise sin afsky over for den behandling, som Vinícius har fået i denne sæson og mere konkret bliver det et kæmpebanner mod racisme inden kampen, mens Estadio Santiago Bernabéu i det 20. minut vil rejse sig og råbe Vinícius´ navn.

Hovedpersonen er ikke selv med i kampen efter udvisningen i weekenden og Florentino Pérez har inviteret Vinícius til at overvære kampen fra præsidentlogen, men han skal angiveligt have afvist tilbuddet for i stedet at være sammen med sine holdkammerater.

 
 
 
Log-på for at kommentere


Ramos4's profilbillede
Ramos4 svaret på emne: #1 1 uge 4 dage siden
Sevilla’s manager Mendilibar on Vini Jr. & racism:

“Here we are against everything bad, but this is now becoming a trend, period.”

“We are going to talk about football, enough has been said about this topic.”

Der er uendeligt langt igen..
Dragam svaret på emne: #2 1 uge 6 dage siden

Lars1991 post=162637 skrev: ​Det vildt Duro ikke får nogen karantæne. Den er altså virkelig voldsom, kan ikke huske jeg har set sådan noget før. 3 dage er alt for lidt, vi skal op imod Pepes 10 dage. Tænker 7-8 stykker, hvis ikke mere. Kommer an på, hvordan man fortolker situationen.

​Jeg er helt enig - det virker helt absurd.
Lars1991 svaret på emne: #3 1 uge 6 dage siden
​Det vildt Duro ikke får nogen karantæne. Den er altså virkelig voldsom, kan ikke huske jeg har set sådan noget før. 3 dage er alt for lidt, vi skal op imod Pepes 10 dage. Tænker 7-8 stykker, hvis ikke mere. Kommer an på, hvordan man fortolker situationen.
Ramos4's profilbillede
Ramos4 svaret på emne: #4 1 uge 6 dage siden
Som Ancelotti sagde: "Vil du snakke om fodbold? Det vil jeg ikke."

Basta.
Ramos4's profilbillede
Ramos4 svaret på emne: #5 1 uge 6 dage siden
Det handler for helvede ikke om gult eller rødt til Vini!

Kom nu ind i kampen.

Det afskyelige er, at spanske journalister stiller de her spørgsmål til Simeone og Xavi og de andre, for at fjerne fokus fra det kæmpe problem der er med racisme. Og Simeone og Xavi går lige i fælden og begynder at ævle løs om, at ikke alle er racister og at Vinis røde var godt nok.

Enhver person med bare en gran af fornuft i sig, ville nægte at svare på spøgsmål om gule og røde kort til Vini - og udelukkende forholde sig til de ulækre scener der har overskygget hele La Liga sæsonen.
mohbar svaret på emne: #6 1 uge 6 dage siden
www.youtube.com/shorts/KJbkGySOVn0

Når man på så dramatisk vis bliver angrebet af 3-4 Valencia spillere og låst bagfra med kvælergreb og bliver revet tilbage er hans reaktion fuldt ud lovlig
Det ses tydeligt at Vinicius bliver overrasket over angrebet og gisper efter luft og efter at løsrive sig.
Jeg tæller ca. 10 sekunder hvor han bliver revet rundt i et choke der kan være livsfarligt for ham. Den efterfølgende reaktion virker helt naturlig ift at han lige er kommet ud af angrebet. Han lægger ikke an til et kung fu spark, næve mod ansigt eller lignende. Valencia spilleren bør helt klart få et rødt og mindst 3 dages karantæne. Du kan se på han arm at han virkelig strammer til i sit halsgreb.Det er farligt og ikke noget man joker omkring.
Real HWL's profilbillede
Real HWL svaret på emne: #7 1 uge 6 dage siden
​Vi har ret til vores meninger, men jeg fatter simpelthen ikke de brugere der mener Vini skal have rødt for at vriste sig fri af et halsgreb der er Conor McGregor værdigt. Man kan se at han bare vil væk fra situationen. 
Modric91 svaret på emne: #8 1 uge 6 dage siden
Mestalla skulle have været lukket. ikke kun det specifikke afsnit.
9eren's profilbillede
9eren svaret på emne: #9 1 uge 6 dage siden
Jeg ser max den er til gult den Vini laver. Derimod skal Valencia spilleren have rødt.

Men problemet er at resten af sæsonen er Vini blevet smadret, stemplet, svinet til og intet er sket ift de spillere der har slået ham i hovedet op til flere gange, gået med knopperne forrest osv.
DeLaRed svaret på emne: #10 1 uge 6 dage siden
Jeg ved godt jeg blir lynchet for den her, men jeg maa give Thomas ret i det roede kort.

Vini skal 100% have roedt kort i den situation, og det at man fjerner det lugter af en eller anden form for "washing", som en slags undskyldning for racismen, de 2 ting har intet med hinanden at goere og det omstoedte roede kort er som at saette et plaster paa et braekket ben...Jeg ved ikke hvad reglerne er for at omsteode domme, men hvis de skulle goere noget saa burde de dele 1-2 roede kort ud til de involverede Valencia spillere istedet. Signalet man istedet sender nu er at det baade er ok at tage kvaelertag og at slaa en modstander i hovedet.
Thomaskjensen's profilbillede
Thomaskjensen svaret på emne: #11 1 uge 6 dage siden
Måske upopulært, men jeg mener stadig at det var OK at Vini fik rødt, med det materiale dommeren fik præsenteret af en nu fyret VAR dommer så kunne han ikke dømme andet.

Her kommer vi så ind på næste problem, eller udviklingsmulighed med VAR.
VAR skal dømme hurtigere, vo kan ikke have meget mere end 1 minut til at afgøre en situation, der skal mere flow i spillet, og kan VAR ikke finde en åbenlys fejl fra dommeren så skal spillet gå videre efter 1 minut.
Problemet ved det er at man kan misse svinestreger, og eventuelle røde kort som Gavi burde have fået i masser af kampe.
Så giv dommerne mulighed for at se kampen igen og korriger kort der er givet/ikke givet. Alternativ giv dem mulighed at give en rapport til RFFA som så som "neutrale" (ha ha) kan dele ud kort.

Vupti, efter 3 måneder er det slut med svinestreger og LaLiga på vej at blive den mest fair spillet liga i verden, og mest attraktive, da det kommer tilgodese de teknisk stærke hold.
Ramos4's profilbillede
Ramos4 svaret på emne: #12 1 uge 6 dage siden
Klassisk Xavi. I stedet for at sige, han kun vil forholde sig til racismen, skal han selvfølgelig nævne at det røde kort til Vini var godt nok.

Kæmpe kujon. Det er præcis pga. sådanne udtalelser, at racismen fortsætter.

Fuck nu det røde kort, det er ikke dét det handler om.
9eren's profilbillede
9eren svaret på emne: #13 1 uge 6 dage siden
Xavi: "Me sorprende que le quiten la roja a Vinicius, es impepinable que hubo agresión"

Hold dig til din carnicero!
9eren's profilbillede
9eren svaret på emne: #14 1 uge 6 dage siden
Alt for sent sådan en aktion kommer og man trækker den tilbage fordi Vini bliver holdt om halsen inden. Men jeg kan ikke lade være med at tænke på, hvis VAR havde beskyttet Real Madrid som de ikke har gjort. Hold op hvor ville sæsonen i ligaen set anderledes ud. Gavi ville ha haft rødt kort mod Madrid. Betis, Villarreal, Rayo Vallecano kampene hvor vi i alle 3 oplever at spillere bliver slået i hovedet og modstanderne ikke får røde kort. Der er pænt mange situationer. Denne her sæson burde annulleres fuldstændig!
Kiwes's profilbillede
Kiwes svaret på emne: #15 1 uge 6 dage siden
BREAKING: Viní Jr’s red card has been annulled. He can play tomorrow.
BREAKING: Mestalla will be partially closed as a sanction.

HOLD DA OP! Sådan!​ Vinicius har sku gang i noget stort.
 
Lars1991 svaret på emne: #16 2 uger 5 timer siden
​Jeg så også godt bold.dk's overskrift, men da jeg læste oversættelse af hvad han sagde, synes jeg nu nok det lyder som han er enig. Det eneste han siger, som er "modsat" Vini er at Spanien ikke er et racistisk land. Men han siger tilgengæld at det ikke kun er et fodbold problem, men et socialt problem, og at de her situationer gentager sig og det her er god mulighed for at sige stop. Altså, alle de ting lyder da som om han støtter op omkring det?

Det kan jo også være at de ikke har taget det hele med eller det dårlig oversat, det kunne sagtens være, så hvis jeg er gået glip af noget eller fortolker det forkert, vil jeg da gerne gøres klogere.

Enig med jer ellers!
NadaMás's profilbillede
NadaMás svaret på emne: #17 2 uger 5 timer siden
Helt enig. Det virker til at der skal være et samlet signal fra klubberne, før at Tebas fatter det - Og ændringer deraf kan implementeres.

De klubber der er enige om at racisme er et eksisterende problem i ligaen, bør gå sammen om et åbent brev, hvor sanktioner efterspørges/kræves. 
Det er på ingen måde i ligaens og deraf Tebas´ interesse, at ligaen for et ry om åben racisme for fuld offentlighed - Og samtidigt intet gør derefter. Det er fandeme mere ødelæggende end at der findes nogle rige olieklubber rundt om i Europa. 
Det er tilmed vildt hvordan man i dag har kunnet læse, at Simeone affejer problemet, når netop hans/deres fans, har været mest efter Vini (læs hængende dukke blandt andre). 

De klubber og personer der ikke er villige til at se det i øjnene, kan selvfølgelig ikke være en del af at fremtvinge løsninger, og det må de selv om. Så står de på den forkerte side af historien.

Jeg tænker specifikt at der skal implementeres nogle regler der gør, at det er i klubbernes egen interesse at få smidt de folk ud fra stadion under kampene. 
Her kan der gøres brug af et spænd af muligheder fra at klubben får karantæne fra at have hjemmepublikum i 1-2 kampe, økonomiske bøder, pointstraf etc. I Italien har de lige så vel problemer med racistiske tilråd fra publikum, men det lader til at det bliver taget mere seriøst der.
Administrationen's profilbillede
Administrationen svaret på emne: #18 2 uger 9 timer siden
Hvor kunne det være smukt - og tiltrængt - hvis de andre spanske klubber fulgte trop. Ikke for at hylde Vinícius, men for at vise deres afsky mod racisme.

Det kunne passende starte i aften i Valladolid, eftersom præsident Nazario selv har været ude og vise sin foragt for racismen i spansk fodbold. Det har modstanderholdets træner også.

Vis jer for pokker frem. Ord er ikke nok.

Seneste artikler...

Annonce