Referat: Cádiz - Real Madrid 0-3, LaLiga EA Sports, 14. spillerunde

Real Madrid vandt overbevisende og helt uden problemer med 0-3 ude over Cádiz i går.

Der var på forhånd lagt op til lidt spænding om, hvordan Real Madrid ville gribe tingene an med de mange skadede spillere, men man nåede aldrig at bemærke fraværet af de mange stamspillere, for Real Madrid var stort set i kontrol fra start til slut.

Det var især anført af en veloplagt Rodrygo, som dog lige skulle bruge et par forsøg på at få sparket sig varm, men det havde han virkelig gjort efter et kvarters spil, da han resolut hamrede bolden op i målhjørnet efter fine driblinger i straffesparksfeltet.

Man sad egentlig med en fornemmelse af, at Real Madrid med lethed kunne lukke og slukke opgøret allerede i første halvleg, men selv om man aldrig var i problemer mod Cádiz virkede man i flere situationer ufokuserede og det var i kampens indledning især fra de rutinerede Kroos og Modric, som stod for mange fejlafleveringer og usikkert spil, men de fik sig heldigvis spillet op i løbet af kampen.

Real Madrid måtte gå til pausen med føringen på 0-1 og det gav naturligvis Cádiz en vis tro på, at man kunne drille favoritterne fra hovedstaden, men man blev aldrig for alvor nærgående og kom man endelig frem til afslutninger, stod en vis ukrainer i vejen i målet. Andriy Lunin spillede endnu en gang en fejlfri kamp.

I banens anden ende blev Real Madrid mere nærgående og Rodrygo var i hopla i det 55. minut, da han med en dribling sendte sig selv i fri position og afleverede på tværs til Joselu, som – måske – troede at han var off side og derfor lod bolden passere i stedet for at sende bolden i det tomme mål. Denne skribent skriver ”måske” fordi situationen var så mærkelig og uforklarlig. Normalt ville man jo som angriber bare sende bolden i mål og så afvente dommerens kendelse i stedet for bare at lade bolden passere. Men ikke Joselu.

Kort efter var Modric tæt på med et skud, der ramte stolpen, men minuttet senere tog Rodrygo atter sagen i egen hånd og lavede et mål, der mindede lidt om det fra første halvleg, hvor han driblede på tværs i feltet og sendte bolden ind bag en sagesløs Ledesma.

Dermed var kampen definitivt afgjort, men sejren fik lidt ekstra stjernestøv, da Bellingham med et kvarter igen udnyttede et oplæg fra Rodrygo til at hamre bolden i nettet.

Real Madrid er tilbage fra landskampspausen og klar til at tage et afgørende ryk i LaLiga, hvor man lige nu synes at være det stærkeste hold, uagtet at man har fem mand ude, der kunne gå ind på et hvilket som helst hold i Europa.

Kampens spiller: Rodrygo. Han er virkelig inde i en stærk periode og var altdominerende i går.

Kampens badebold: Joselu. Hvor er det mærkeligt, at man ikke bare sparker den bold ind.

Perspektiver frem mod de kommende kampe: Positivt, at Real Madrid ikke ser ud til at lade sig påvirke af den massive skades-situation. Programmet er fornuftigt og det giver en masse optimisme i forhold til at sikre sig mesterskabet senere på sæsonen.

Seneste artikler...

Annonce