Ancelotti: Rodrygo gjorde forskellen

Logo Realmadrid 010101

Carlo Ancelotti mødte pressen efter 3-0-sejren på udebane imod Cádiz søndag aften, og her udtalte italieneren:
- Rodrygo vendte tilbage og gjorde forskellen i dag. Modrić fik en lyskeskade, og jeg tror ikke, det er mere end det. Han spillede rigtig godt på en position, der ikke er hans fra et defensivt perspektiv. Vi spillede godt med kvalitet, en god attitude, og vi kontrollerede tempoet fint. Vi er meget glade, fordi resultatet ser ud, som det skulle efter kampen, men vi skulle holde kampen på rette kurs, og det gjorde vi fra start til slut.

- Vanskeligheder kan nogle gange skabe en mulighed og give ekstra motivation. Spillerne forstod dette helt perfekt. Vi har nogle meget vigtige spillere ude, men vi håndterede det godt, da spillere var ude på andre tidspunkter og også i dag, hvor holdet gjorde det rigtig gode ude på banen. Sejren i dag giver mig en masse tro på resten af ​​kampene.

Om Rüdiger:
- Tvivlen, jeg havde i dag, angik ham og Alaba. Nacho har trænet godt og har altid bidraget. Jeg hvilede Alaba, fordi de spillede meget med lange bolde, og Rüdiger hjalp os mere, fordi han er stærk i luften. De tre midterforsvarere gør det rigtig godt, og jeg kan rotere Rüdiger i de kommende kampe.

Om Ceballos:
- Han er i meget god form lige nu, og den måde, vi spiller fodbold på, vil hjælpe ham, fordi han er en meget selvopofrende spiller, og han håndterer bolden godt. Han har været ude i lang tid, men heldigvis er han tilbage, og han er tilbage i god form.

Om Lunin:
- Det vigtige var, at han var klar så hurtigt efter Kepas skade. Han gjorde det godt. Jeg tror, ​​Kepa vil spille mod Granada, hvis han er klar.

Om Brahim, der måtte melde fra til startopstillingen i sidste øjeblik:
- Jeg ville hvile Rodrygo, fordi han kun havde trænet i går efter en lang rejse. Brahim havde et maveonde og kunne ikke spille. Jeg var heldig, fordi jeg satte Rodrygo ind, og han gjorde det godt.

Seneste artikler...

Annonce