Optakt: Real Madrid - Napoli, Champions League Gruppespil, 5. kamp

Real Madrid er kvalificeret til forårets knald- eller fald-kamp i Champions League, så i aften gælder det om endegyldigt at sikre sig førstepladsen i gruppen og det skal ske, når Napoli kommer på besøg i den spanske hovedstad.

Real Madrid skal bare bruge et enkelt point, men man er oppe mod et Napoli-mandskab, som er kommet i gang efter fyringen af Rudi García og ansættelsen af Mazzari og så har de italienske mestre muligheden for selv at kvalificere sig videre i turneringen i aften og det vil man forsøge at opnå.

Real Madrid kæmper med stort fravær af skadede spillere i øjeblikket, men det var ikke noget problem i weekenden, hvor man let nedkæmpede Cádiz og selv om aftenens kamp bliver af en hel anden kaliber, så kan man alligevel bevare en del optimisme, for holdet er såmænd slagkraftigt nok til at hente det ønskede resultat. Også selv om en tredjedel af truppen af ude med skader.

Man skal dog være særligt opmærksom på den bomstærke Victor Osimhen, der er det helt store angrebsvåben for Napoli, men han blev pakket godt ind af Rüdiger i første kamp og det vil blive vigtigt, at tyskeren igen kan tage sig af Napoli-angriberen og herudover er det også en god ide at holde øje med Kvaratskhelia, som ikke skal have for meget plads på fløjen for at blive farlig. Og så er Napolis to sejre kommet på udebane, mens man endnu ikke har vundet hjemme.

Men Napoli skal op mod et Estadio Santiago Bernabéu, som for første gang siden renoveringen kan melde udsolgt og det er mod et hold, der kalder Champions League for deres turnering og med en brasilianer, som også selv har gjort turneringen til sin egen, nemlig Rodrygo, der har lavet flere vigtige mål for Real Madrid i den turnering og for alvor er ved at komme i gang offensivt. Således har han været med i 9 af Real Madrids 11 seneste scoringer.

Han skulle egentlig have haft en pause i weekenden, men Brahims pludselige problemer betød, at brasilianeren alligevel kom i kamp. Det har de begge udsigt til i aften, for Brahim er meldt klar igen og de to skal sammen med Joselu og Bellingham stå for de offensive indslag i en kamp, hvor også Ceballos starter inde.

Og så kan man sidde og kigge forventningsfuldt ud mod bænken, hvor en række Canteranos er med i fraværet af de etablerede stjerner, som er ude med skader. Her skal man især kigge på Nico Paz, men der bliver også mulighed for et gensyn med en Zidane, nemlig sønnike Theo, der er udtaget. På midtbanen fuldendes Canterano-trekløveret af Mario Martín, som er bedste unge bud på en afløser for de skadede Tchouaméni og Camavinga på den centrale midtbane.

Der er således masser af grunde til at slå op på TV3 Sport i aften kl. 21.00.

Real Madrids forventede hold: Lunin, Carvajal, Alaba, Rüdiger, Mendy, Kroos, Fede Valverde, Ceballos, Bellingham, Rodrygo, Joselu.

Seneste artikler...

Annonce