Ancelotti: Vi foretrækker at spille på kontraangreb

Logo Realmadrid 010101

Real Madrid vandt i går med 2-1 på udebane imod Las Palmas på en sen scoring af Aurélien Tchouaméni. Efter kampen udtalte Carlo Ancelotti følgende om kampen:
- Målet, vi indkasserede, ændrede dynamikken. Vi ændrede systemet i første halvleg for at spille mere ud til siderne. Las Palmas gør det godt med bolden, og det er svært at vinde den tilbage. De har kun lukket to mål ind i første halvleg i denne sæson. Derfor ønskede vi at kontrollere første halvleg og presse mere i anden. Vi er meget farlige på dødbolde, fordi vi har meget dygtige spillere til at tage dødboldene og afslutte på dem. Det er en meget vigtig sejr, fordi enhver kamp er kompliceret.

- Det var svært for os. Vi har redskaberne til at vende en kamp, fordi vi har en meget motiveret bænk, der bringer meget til bordet. Vi foretrækker at komme foran og spille mere på kontraangreb, men det er ikke altid muligt.

Om Real Madrids defensiv:
- De seneste kampe har vi mistet lidt af styrken, men vi har scoret mange mål. Fordi vi angriber meget, finder vi ikke altid en balance, og vi lider mere bagved. Nacho har gang i en fremragende sæson.

Om indskiftningen af Tchouaméni, der scorede få minutter senere:
- Jeg tog Camavinga ud, fordi han var træt og havde spillet en meget intens kamp. Tchouaméni var friskere. Han spillede på den måde, han normalt gør: meget stærk defensivt og kom i vejen for mange bolde. Han hjælper os meget defensivt.

Om Modrić, der for anden kamp i træk ikke kom på banen:
- Hvis han ikke varmer op, er det fordi, jeg ikke er sikker på, at han kommer til at spille. Det handler om respekt. Han har det godt og vil være klar til næste kamp.

Om Lunin:
- Han var helt sikkert god. Han havde en fantastisk redning i begyndelsen af anden halvleg og var meget solid i luftspillet.

Seneste artikler...