Ancelotti: Vi fortjente at vinde

Logo Realmadrid 010101

Real Madrid måtte nøjes med uafgjort, da Atlético Madrid i går aftes gæstede Bernabéu, og efter kampen mødte Carlo Ancelotti pressen med følgende ord:
- Det var en rigtig god kamp set fra vores synspunkt. Vi spillede godt og kontrollerede kampen, men vi var uheldige med at indkassere målet i sidste minut. Vi manglede højde, og vi måtte grave dybt. Vi fortjente at vinde, men der har været mange kampe, som vi har vundet i de sidste minutter. Der er ikke noget at kritisere os selv for. Vi er øverst i tabellen, og vi har chancen for at gøre en forskel næste lørdag.

 

- Vi tager det roligt, fordi holdet gør det rigtig godt. Vi spiller rigtig god fodbold, og det er det, der giver mig mest tro på fremtiden i ligaen. Vi har et stærkt hold. Vi havde nogle skader, men alle spillede deres rolle, og alle gav deres bedste. Vi er ikke glade, for vi fortjente at vinde. Vi er kommet tilbage i mange kampe, og vi var glade. Holdet skal fortsat tage den med ro, fordi de har givet deres bedste. Vi går derfra tilfredse, selvtillidsfulde og afslappede. Vi er to point foran andenpladsen.

Om den manglende højde i luftduellerne:
- De slog mange indlæg, og idéen var at forhindre dem i at være komfortable i at slå dem. Det var vigtigt at hjælpe til på dødbolde, og derfor forsvarede vi i zoner. Valverde og Camavinga gjorde meget i den henseende. Midtstopperne spillede en god kamp, og vi fortjente uden tvivl at vinde kampen.

Om Atléticos mål:
- Det var en situation, hvor de havde mere højde. De slog os i luften, og længere er den ikke. Hvis du er højere, er det lettere at vinde luftduellen.

Om Vinícius:
- Han prøvede, men han havde en forstrækning i nakken. Han var ikke komfortabel under opvarmningen. Vi havde muligheden for at bruge Brahim eller Joselu, og anvendelsen af Brahim gjorde det muligt at beholde det samme defensive system. Sådan er det. Joselu kom ind senere og gjorde det som altid godt.

Om Rüdiger, der sad ude med en skade, og Camavinga, der døjede med knæproblemer efter kampen:
- Jeg ved ikke noget om Camavinga. De har ikke informeret mig. Han fik et slag på knæet, ikke noget alvorligt, tror jeg. Rüdiger havde lidt ubehag i morges, og forhåbentlig kan han være klar til lørdag.

Om Lunin:
- Han gjorde det rigtig godt. Han lavede en fantastisk redning på Griezmann og hjalp holdet på dødbolde.

Om ikke at have hentet nogle spillere i januar:
- Det var en særlig kamp. Vi har mistet to spillere, der kunne spille i midterforsvaret, og nødsituationen er nu ovre, fordi vi har Tchouaméni og Rüdiger til næste kamp.

Log-på for at kommentere

Seneste artikler...

Annonce