Kroos på 20.-pladsen over spillere med flest kampe for Real Madrid

Logo Realmadrid 010101

Real Madrid så ud til at mangle Toni Kroos, da man i går måtte nøjes med uafgjort imod Rayo Vallecano. Tyskeren kom senere – og desværre for sent – på banen, men da han gjorde det, rundede han samtidig et skarpt hjørne.

 

Det var nemlig hans kamp nummer 450 for Real Madrid, hvilket i øjeblikket er nok til at indtage 20.-pladsen over spillere med fleste kampe for klubben. Han mangler dog blot fire kampe for at hente Paco Buyo og 13 kampe for at hente Emilio Butragueño. Ser vi alene på ikke-spanske spillere er han på femtepladsen med sin holdkammerat Luka Modric samt Roberto Carlos, Marcelo og Karim Benzema liggende foran sig.

Kroos har vundet 21 trofæer med Real Madrid i form af fire Champions League-titler, fem VM for klubhold, fire europæiske Super Cups, tre LaLiga-titler, én Copa del Rey og fire spanske Super Cups.

De 450 kampe fordeler sig med 297 i LaLiga, 104 i Champions League, 23 i Copa del Rey, 13 i den spanske Super Cup, ni til klub-VM og fire i den europæiske Super Cup. Han var vundet 291 kampe, scoret 28 mål og lagt op til 96 undervejs.

Seneste artikler...