Real Madrid har LaLigas suverænt højeste lønloft

LaLiga har offentliggjort de spanske klubbers lønlofter efter januar måneds transfervindue og her trækker Real Madrid virkelig fra som den helt store og magtfulde klub.

Florentino Pérez har superbt styret klubben gennem corona-krisen og moderniseringen af Estadio Santiago Bernabéu og derfor må man have lønudgifter for 727 millioner € og det er markant mere end de nærmeste forfølgere og det tillader ifølge LFP-præsident Javier Tebas Real Madrid at være særdeles offensive på transfermarkedet.

Han siger således:

- Real Madrids økonomi er så god, at de vil kunne hente Mbappé og også andre spillere, hvis de ønsker det. Herudover er man ikke tvunget til at afhænde store spillere for at overholde lønloftet.

Helt anderledes ser det ud for Barcelona, som må indstille sig på endnu en sommer, hvor der skal tænkes virkelig kreativt. Klubbens lønloft er faldet til 204 millioner €, altså 523 millioner € lavere end Real Madrid, og da man netop nu har lønudgifter for mere end 400 millioner €, kommer man sandsynligvis ikke uden om enten store spillersalg og/eller yderligere Palancaer for at få det hele til at hænge sammen. Som tingene er lige nu, vil man ikke få lov til at indskrive Iñigo Martínez og Vitor Roque til den kommende sæson.

Atlético Madrid er nr. 2 på listen med et lønloft på 296 millioner €.

Seneste artikler...