Vinícius kåret som bedste ibero-amerikanske spiller i 2023

Vinícius Junior modtog i går EFE-prisen som bedste ibero-amerikanske spiller i 2023.

 

Det skete i Ciudad Real Madrid, hvor han sammen med Florentino Pérez tog imod Miguel Ángel Oliver, som er præsident for nyhedsagenturet EFE. Og det var naturligvis en stolt Vinícius, der modtog præmien med disse ord:

  • Det er meget vigtigt for mig, fordi jeg arbejder hver eneste dag for at give den bedste version af mig selv og hjælpe holdet. Holdet hjælper mig til at vinde individuelle trofæer og jeg er meget taknemmelig for mine holdkammerater. Jeg vil fortsætte sådan for at vinde flere titler. Det er en ære fir mig at være på denne liste sammen med andre fodbold-legender. Jeg vil fortsætte med at arbejde for at vinde og for at mit navn bliver en del af historien i denne klub. Jeg er glad for alt, hvad jeg har opnået i denne sæson og forhåbentlig kan vi fortsætte sådan for at hente titler til Real Madrid.

Begrebet ibero-amerikaner dækker over personer, som er hjemmehørende i spansk- og portugisisk-talende lande, hvilket altså er hele Syd- og Mellemamerika, samt naturligvis Spanien og Portugal.

Seneste artikler...