Ancelotti om Modric: Kvaliteten af minutterne er vigtigere end mængden

Real Madrid besejrede Sevilla og Sergio Ramos med 1-0 i går aftes på en sen scoring af Luka Modric efter en uinspirerende indsats, men det var en yderst tilfreds Carlo Ancelotti, der mødte pressen efterfølgende.

 

Her udtalte italieneren:
- Det var en fantastisk præstation fra holdet. Vi spillede med en masse intensitet, kvalitet og balance. Problemerne var forudsigelige. Hvis du ikke har Bellingham og Joselu, er der ingen anden måde at spille fodbold på end med korte kombinationer. Der var ingen Joselu, der scorede mange mål, eller Bellingham, der søger ind i feltet fra dybden. Holdet leverede en fantastisk præstation, og det var fortjent med tre point.

Om Modric’ mål:
- Vi fejrede målet med Luka, fordi han fortjente det, og han scorede et fantastisk mål, der skaffede os yderligere tre point. Han har scoret og vist, at det er meget svært at lade ham sidde på bænken. Ikke kun på grund af dagens mål, men på grund af den måde, han træner hver dag; han er et eksempel for resten af truppen.

- Hvad han beslutter at gøre i fremtiden, er i hans egne hænder, og vi skal bare vente på hans beslutning. Jeg forstår, hvad han måske tænker, når han ikke spiller. Alle tror, det er afslutningen på hans karriere, men det viser han ikke. Han ser ikke ud som en 39-årig spiller (han er 38, red.). Det eneste objektive faktum er hans alder. På grund af den respekt, jeg har for ham, kan jeg ikke give ham råd. Han er meget intelligent, seriøs og professionel. Han ved, hvad han skal gøre. Kvaliteten af minutterne er vigtigere end mængden. Modrić, Kroos og Nacho er i samme situation ved sæsonens afslutning. Der er tid til at få det løst i løbet af de næste måneder.

Ancelotti fik en advarsel, da dommeren skulle kigge på VAR for derefter helt korrekt at annullere Lucas Vázquez’ mål. Ancelotti udtalte følgende om situationen efterfølgende:
- Det er svært at vænne sig til disse nye regler. VAR blev født for at rette åbenlyse fejl. Nacho rørte måske hans fod, men han rørte også bolden. Dommerens vurdering på banen var korrekt, men han blev gjort opmærksom på det af VAR. Det er et generelt problem, siden VAR er blevet indført. Jeg fortalte ham, at VAR ikke behøvede at blande sig, fordi det ikke var klart og tydeligt.

Arda Güler måtte sætte sig tilbage på bænken, da Modric scorede, og ind kom i stedet Ceballos til en utrolig kort arbejdsindsats. Om det sagde Ancelotti:
- Jeg havde en tanke før målet, og jeg ændrede mening efter målet og foretrak at bringe en mere defensiv spiller ind som Ceballos. Jeg tror, han forstår det meget godt, og hvis han ikke gør det, er det også fint.

Seneste artikler...