Modric: Det er i Real Madrids gener aldrig at give op

Luka Modric er dalet i midtbanehierarkiet i denne sæson, men i går aftes var det alligevel et sving fra kroatens legendariske højrefod, der skaffede Real Madrid de tre point imod Sevilla.

Efter kampen udtalte Modric til Realmadrid TV:
- Det var en meget svær kamp. Sevilla gjorde det ikke let for os, men vi fik sejren til sidst, og det er alt, der betyder noget. At vinde på denne måde giver os lidt mere tilfredsstillelse, selvom vi kunne have scoret tidligere. Jeg er glad for at have bidraget med målet. Vi skal fortsætte sådan.

Om hvad der gav Real Madrid sejren i sidste ende:
- Vores vedholdenhed. Vi holdt aldrig op, vi fortsatte med at presse fremad, og vi skabte mange chancer. Vi vidste, at vi ikke kunne lade de tre point glippe. Barcelona kom tættere på, og det kunne vi ikke tillade. Det bar frugt til sidst, det er tre meget vigtige point i denne kampagne. Vi viste, at vi fortsatte helt til slut, og at vi aldrig gav op. Vi har vist det mange gange før, det er i Real Madrids gener. Vi ville gerne have lukket kampen tidligere, men nogle gange går det bare sådan.

Om Sergio Ramos, som Modric altid havde et godt forhold til i Real Madrid, men som han var lidt oppe at toppes med efter målet:
- Han er min ven, min bror. Han er en fantastisk spiller, og han fortsætter med at demonstrere det. På trods af at alle vil tale om vores alder, fortsætter han med at vise, at han spiller på et meget højt niveau. Det har været en glæde at se ham. Han spillede en fantastisk kamp i dag, og han er meget glad og begejstret over at være tilbage på Bernabéu. Fansene var også glade for at se ham, selvom han i dag var på den anden side. Han er en legende, en gigant inden for verdensfodbold og frem for alt Real Madrid.

Seneste artikler...