Endrick-agent: Real Madrid-skifte er en lektion til Chelsea

Logo Realmadrid 010101

Brasilien med den kommende Real Madrid-spiller Endrick i truppen spiller tirsdag aften imod Spanien på Endricks kommende hjemmebane Estadio Santiago Bernabéu. Ifølge Endricks agent, Federico Peña, kunne det dog sagtens have været Stamford Bridge i London, der kunne være blevet spillerens nye hjem, hvis det ikke havde været for Neymars transfer til Barcelona i sin tid.

 

Dengang var Real Madrid også ude med snøren efter Neymar, der i 2013 i stedet skiftede til Barcelona, og ifølge Peña var det et point of no retur for Real Madrid. Peña siger i et interview til the The Telegraph:
- Real Madrid besluttede, at man aldrig igen ville misse et talent igen, efter Neymar skiftede til Barcelona. Købet af Endrick kommer til at være en lektion til Chelsea. De var de første til at tage føringen i ræset mod at tilknytte ham, men de blev ikke enige om prisen. Da Real Madrid gik ind i forhandlingerne, var de villige til at betale, hvad end Palmeiras forlangte.

Endrick kan i aften få sin tredje landskamp for Brasilien, hvis han kommer i spil imod England, og hvis han scorer, bliver han den fjerdeyngste brasilianer til at gøre det efter Pele, Edú og Ronaldo Nazário.

Log-på for at kommentere

Seneste artikler...