Spansk presse: Leny Yoro er førstevalget

Ifølge spansk presse er Leny Yoro absolut førsteprioritet til at forstærke det centrale forsvar hos Real Madrid, men det er fortsat uafklaret om det kommer til at ske til sommer eller om man venter et år.

Afgørelsen ligger angiveligt hos den 18-årige forsvarers klub, Lille, som skal acceptere en noget lavere salgspris end man umiddelbart er indstillet på, for ellers trækker Real Madrid sig fra kapløbet og venter et år til Leny Yoro kan hentes på en fri transfer.

Lille har tidligere forlangt op mod 100 millioner € for Leny Yoro, men det er ikke en pris, som Real Madrid på noget tidspunkt kommer til at betale for stortalentet og man har da også fra fransk side sænket prisen til omkring 60 millioner €, hvilket også menes at være i overkanten af, hvad Real Madrid vil betale.

Man skal angiveligt have en accept fra Leny Yoro om at forsøge at forhandle prisen ned i omegnen af 40 millioner € og hvis ikke det lykkes, er parterne indstillet på at vente et år og lade ham skifte kvit og frit.

Leny Yoro er allerede noteret for mere end 50 kampe for Lille og han regnes for et af de største talenter i fransk fodbold.

Log-på for at kommentere

Seneste artikler...