Real Madrid følger Juanlu tæt

Real Madrid holder et vågent øje med de store talenter i både ind- og udland og hos Sevilla er man særligt opmærksom på 20-årige Juan Luis Sánchez Velasco, eller i daglig tale bare Juanlu.

Han har kontraktudløb i 2026 og Real Madrid planlægger at gå målrettet efter ham i 2025, hvor han blot har et år tilbage af sin kontrakt.

Det spanske stortalent, der sammenlignes med Sergio Ramos, har tidligere ytret sig positivt om et skifte til den spanske hovedstad.

Log-på for at kommentere


Lars1991 svaret på emne: #1 3 uger 2 dage siden
​Det kun et par måneder siden der var stort set den samme nyhed. Han har ikke imponeret når jeg har set ham.. han kommer med noget fysik og intensitet, men det også det eneste der stod ud ved ham. Jeg kan ikke se ham komme til Real Madrid. Han kan ikke slå en 38-årig Navas af backen som 20-årig. Større talent er han ikke.
9eren's profilbillede
9eren svaret på emne: #2 3 uger 2 dage siden
Jeg er sådan lidt hips om haps med Juanlu.
NadaMás's profilbillede
NadaMás svaret på emne: #3 3 uger 3 dage siden
​Jeg kan ikke sige noget om hans niveau, har kun set Sevillas kampe mod Real i denne sæson, og der har jeg ikke lagt mærke til ham.

Men - Jeg syntes det ville være fedt at gøre brug af den lokale talentmasse. Selvfølgelig skal det ikke komme på bekostning af niveauet, men jeg kan nu meget godt lide at Real Madrid er repræsenteret på det spanske landshold. Her har Real en stor tradition med anfører som Hierro, Casillas og Ramos, samt profiler som Raúl, Guti, Salgado, Helguera, Xabi, Isco etc. 

Som det ser ud lige nu, bliver fremtidens spanske landshold et Barca-hold (Cubarsi, Balde, Gavi, Pedri, Fermin, Yamal etc.) krydret med nogle baskere (Simon, Zubimendi, Merino, Oyarzabal, Williams etc.).

Reals fremtidige stamme er så fastlagt, så uanset hvad bliver holdet ikke meget repræsenteret der i fremtiden, men jeg kan alligevel godt lide tanken om, at vi får nogle stykker med i truppen. 
Syntes egentlig at Fresneda så meget spændende ud, men han var nok alligevel ikke mere spændende end, at hverken Real eller Barca købte ham for omkring 10 mio.

Porro ville være en kanon signing, og han gik også fra Sporting for en fin pris. Nu koster han jo nok et kongedømme, når Levy sidder på den anden side.
9eren's profilbillede
9eren svaret på emne: #4 3 uger 3 dage siden
Hvor stor en chance er der for at Juanlu ender i Madrid?

edit: Synes han virker en del tung og ikke særlig offensiv, måske bedre som central forsvar på sigt.

Seneste artikler...