Nye topværdier for uventede Real Madrid-helte

Logo Realmadrid 010101

Brahim Díaz og Andriy Lunin er to af de Real Madrid-spillere, der har haft en væsentligt bedre sæson end ventet, og det afspejler sig også i de to spilleres transferværdier.

 

Lunin har her i 2024 endegyldigt slået Kepa i kampen om at være førstekeeper for Real Madrid i Courtois’ fravær, og det har betydet en fordobling af hans værdi. Ifølge Transfermarkt nåede den allerede at stige fra fem millioner euro til otte millioner i december, og siden er den fordoblet til de nuværende 16 millioner euro, der er det højeste for ukraineren i hans karriere.

Som prikken over i’et startede Lunin inde i begge Ukraines landskampe i denne landskampsperiode, hvormed han var med til at sende sin nation til EM til sommer med en sejr tirsdag aften over Island.

Også Brahim Díaz har nået sin højest transferværdi i karrieren, og det er både en højere værdi og et større spring end Lunins. Ifølge Transfermarkt er han steget fra 20 millioner euro til 35 efter en sæson, hvor han har scoret ni mål og assisteret fire.

Til gengæld er værdierne faldet for hele syv Real Madrid-spillere. Det gælder indlysende nok de korsbåndsskadede Thibaut Courtois og David Alaba, der er faldet med fem millioner euro til henholdsvis 30 millioner euro og 25. Derudover er aldrende spillere som Toni Kroos, Luka Modric og Nacho faldet til 12, 8 og 4 millioner euro – et fald på to millioner for de to førstnævnte og én for Real Madrid-anføreren. Også Dani Ceballos’ værdi er dalet med én million euro efter en sæson, hvor det har været sparsomt med spilletid. Den syvende Real Madrid-spiller er Kepa, hvis værdi nu ligger på 12 millioner euro i forhold til de tidligere 20.

De fire mest værdifulde Real Madrid-spillere er Jude Bellingham på 180 millioner euro, Vinícius (150), Rodrygo (100) og Fede Valverde (100), og det er samtidig de fire mest værdifulde i LaLiga. Resten af ligaens top-10 udgøres af Gavi (90), Eduardo Camavinga (90), Aurélien Tchouaméni (90), Pedri (80), Lamine Yamal (75) og Ronald Araújo (70).

Log-på for at kommentere

Seneste artikler...