Real Madrid holder på det grå guld: Aldrende trio tæt på kontraktforlængelser

Logo Realmadrid 010101

Real Madrid har igen i denne sæson en række spillere i folden med kontraktudløb til sommer, og mest ondt ville det gøre rent sportsligt, hvis Toni Kroos ikke forlænger sin kontrakt.

 

Tidligere i dag kom Fabrizio Romano dog med en ganske klar melding, der peger i retning af et videre samarbejde spiller og klub imellem. Ifølge Romano er det nemlig blot et spørgsmål om formaliteter, inden Kroos kan skrive under på en kontrakt, der holder ham i klubben frem til 2025.

Også AS meldte sig i dag på banen med historier om kontraktforlængelser. Sportsavisen mener at vide, at der heller ikke går længe, før man offentliggør kontraktforlængelserne til Lucas Vázquez og Nacho. Sidstnævnte har ellers gang i sin dårligste sæson for Real Madrid i karrieren på et tidspunkt, hvor han har overtaget anførerbindet, men forventningen har også hele tiden været, at han ville få lov at blive i klubben, såfremt det er hans ønske.

Dermed er der kun spørgsmålstegn vedrørende Luka Modric, ligesom Joselu og Kepas fremtid heller ikke er afklaret, efter de ryger tilbage til deres respektive klubber efter endt lejeophold. 

Log-på for at kommentere

Seneste artikler...