Madridista

 
 

Spansk presse: Bayern München og Zinedine Zidane vil have Miguel Gutiérrez

Ifølge spansk presse har Bayern München taget kontakt til Zinedine Zidane med henblik på at gøre ham til cheftræner i den kommende sæson og det kan få indirekte indflydelse på Real Madrid.

Den tyske storklub ønsker nemlig at lave store forandringer til den kommende sæson og man har blandt andet udset sig Miguel Gutiérrez som tilgang til holdet og det vil Real Madrid forsøge at udnytte i en forhandling om Alphonso Davies, som synes tættere på et skifte til den spanske hovedstad.

Miguel Gutiérrrez er i øjeblikket ejet af Girona, men Real Madrid har en tilbagekøbsklausul på 8 millioner €, som Real Madrid overvejer at gøre brug af og efterfølgende bruge ham i en byttehandel sammen med en pose penge for at få Alphonso Davies. Miguel Gutiérrez´ frikøbsklausul er en ganske anden for alle andre klubber, som skal hoste op med 35 millioner € og derfor skal Bayern München bruge Real Madrids hjælp for at få ham billigere.

Log-på for at kommentere


El_Juan svaret på emne: #1 1 måned 1 uge siden
Ifølge Romano er Bayerns liste: 1) Nagelsmann, 2) De Zerbi, 3) Ragnick. Det er ikke utænkeligt, at de også har Zidane på listen, men det er længere nede, og jeg tror heller ikke det kommer til at ske.

Seneste artikler...