Madridista

 
 

Italiensk topdommer skal dømme Manchester City-kamp

Når Real Madrid onsdag aften skal forsøge at spille sig videre til Champions League-semifinalerne imod Manchester City, bliver det med rutinerede Daniele Orsato som dommer.

 

Det bliver niende gang, at den 48-årige italiener skal dømme Real Madrid, og det har været en omgang blandede bolsjer med ham som dommer for Real Madrids vedkommende hidtil.

Samtlige otte kampe hidtil har naturligvis været i Champions League, og det har resulteret i fire sejre og fire nederlag. I gruppespillet har han dømt i 8-0-sejren over Malmö i 2015, 1-0-sejren over Galatasaray i 2019 og i 3-2-nederlaget til RB Leipzig i sidste sæson. To gange har han dømt i ottendedelsfinalerne, nemlig i 1-0-nederlaget på udebane imod PSG i 2022 og i 2-1-nederlaget til Manchester City på Bernabéu i 2020.

En enkelt gang tidligere har han dømt en kvartfinale, nemlig i 2-0-sejren på udebane imod Chelsea i sidste sæson, og to gange har han dømt semifinaler, nemlig i 2-0-nederlaget ude imod Chelsea i 2021 og så i 3-1-sejren på Bernabéu mod ingen ringere end Manchester City i 2022.

Log-på for at kommentere

Seneste artikler...