Madridista

 
 

Leverkusen-chef: Xabi Alonso bliver træner i Real Madrid

Xabi Alonso sikrede sig i weekenden et imponerende mesterskab med Bayer Leverkusen og spanierens bedrifter i den tyske klub er ikke gået ubemærket hen nogen steder i Europa og han bringes naturligvis i spil til mange trænersæder.

Selv har han dog bedyret, at han også er at finde i Bayer Leverkusen i den kommende sæson, men hos de nykårede mestre ved man, at man har ham på lånt tid.

Spanske Fernando Carro, som er CEO i Bayer Leverkusen, kan sagtens se ham have en fremtid i Real Madrid:
- Ja, det er en mulighed, at han bliver træner i Real Madrid. Jeg er slet ikke i tvivl om, at han bliver træner for Real Madrid. Jeg ved bare ikke hvornår.

Der har været spekuleret i, at Xabi Alonso bliver afløseren for Carlo Ancelotti, når italieneren stopper i Real Madrid.

Log-på for at kommentere


El_Juan svaret på emne: #1 1 måned 1 uge siden
Vanvittigt det han har præsteret med Leverkusen. Er glad for han bliver en sæson mere. Det er endnu sværere, at holde sig på toppen, og næste sæson skal de vise sig igen, ikke alene i Bundesligaen, men også i Champions League.

Håber også for Alonso, at han kan holde på sine største profiler. Nuvel, Carro har udtalt, at de skal lave et stort salg, men det bliver ikke Wirtz. Og så vil de hente 2/3 spillere, på det positioner hvor de kan forstærke.

Bliver spændende at se i næste sæson. Og hvad der så sker derefter, det vil tiden vise. Nu skal de også først forsøge at vinde en europæisk titel, samt den tyske pokalturnering, og forsøge at gå ubesejret gennem sæsonen.

Seneste artikler...