Madridista

 
 

Optakt: Manchester City - Real Madrid, CL-kvartfinale, 2. kamp

Der er lagt op til et brag af en kamp, når der skal findes en semifinale-deltager i opgøret mellem Manchester City og Real Madrid i aften.

 

Opgøret finder sted på Ittihad Stadium i Manchester City og her har englænderne ikke tabt en CL-kamp i omkring 6 år. Siden nederlaget til Lyon – med Ferland Mendy – i 2018, har Manchester City spillet 30 CL-kampe og vundet de 28 af dem, så der venter et svært opgør.

Første opgør i Madrid endte 3-3 og det var præcis så hæsblæsende og intenst, som cifrene antyder, men det var også en kamp med store personlige fejl og tilfældige scoringer i begge ender af banen og det kan meget vel blive tilfældigheder, der afgør aftenens kamp også.

Manchester City kan ikke afskrive sig favoritværdigheden. Som nævnt ovenfor er de superstærke på hjemmebane og til aftenens kamp har de i modsætning til opgøret i Madrid også både Kyle Walker og Kevin De Bruyne tilbage og det er en markant forstærkning af både defensiv og offensiv hos hjemmeholdet.

Real Madrid er svækket til opgøret med Tchouaménis karantæne og det giver lidt udfordringer i det centrale forsvar, hvor Rüdiger er det solide anker, men han får en makker med lidt større usikkerhedsmomenter i enten Nacho eller Militao. Det vil dog være helt afgørende for Real Madrid at man for første gang i denne sæson afholder Manchester City fra at score tre mål, sådan som man har gjort det i de foregående 9 kampe.

Og så skal Real Madrid selv kende sin besøgelsestid og byde ind med mere kvalificerede afslutninger end i den første kamp, hvor det var for let for vikarierende målmand Ortega at tage sig af forsøgene. Hos Real Madrid håber man naturligvis, at Jude Bellingham lader sig inspirere af at være tilbage i hjemlandet og viser noget af den magi, han indledte sit ophold i Real Madrid med.

Det er to hold og to trænere, der kender hinanden indgående efter at holdene er stødt ind i hinanden i de seneste par år, så det bliver sandsynligvis ikke taktiske finesser, der overrasker modstanderen og sikrer videre kvalifikation, men det kan til gengæld godt blive den vanvittige høje individuelle kvalitet hos de enkelte spillere på de to hold, der bliver kampafgørende.

Der er derfor al mulig grund til at være klar kl. 21.00, når 3+ blænder op for opgøret mellem Europas to bedste hold.

Real Madrids forventede hold: Lunin, Carvajal, Rüdiger, Nacho, Mendy, Kroos, Fede Valverde, Camavinga, Bellingham, Rodrygo, Vinícius.

Log-på for at kommentere

Seneste artikler...