Madridista

 
 

Vázquez om gårsdagens sejr: Vi viste karakter, beskedenhed og udførte et godt stykke arbejde

Lucas Vázquez var køligheden selv fra 11-meterpletten i går, da Champions League kvartfinalen mellem Manchester City og Real Madrid skulle afgøres i straffesparkskonkurrence. 

Den afholdte spanske højreback sagde følgende efter kampen:
- Vi er glade. Det var en hård aften, og vi skulle virkelig grave dybt. Vi havde en plan inden kampen..... at gå videre til semifinalerne, og i de store øjeblikke kommer dette hold altid ud på toppen. Vi viste karakter, beskedenhed og udførte et godt stykke arbejde. 

Om straffesparkskonkurrencen havde spanieren følgende bemærkning:
- Det samme skete som i Milan (CL-finalen mod Atlético Madrid, red.). Jeg var fokuseret på mit spark og hjælpe holdet. Alle gjorde det godt i straffesparkskonkurrencen. Udover at spille fantastisk, havde Rüdiger også nerverne til at tage sig af det femte spark. 

Om Manchester City:
- De spiller på en helt særlig måde på hjemmebane. De er et stort hold og spiller god fodbold, men vi vidste, at vi ville komme til vores chancer i omstillingsfasen. Vi bragte os foran på et fantastisk hold-mål og herefter vidste vi, at vi skulle grave dybt. Vi taler om de forsvarende mestre, en af forhåndsfavoritterne og vi slog dem ud. Vi er to kampe fra finalen og vi går efter det.  

Grande Lucas var tredje sparker for Real Madrid i gårsdagens straffesparkskonkurrencen, og han scorede usvigelig sikkert på Ederson. 

Log-på for at kommentere

Seneste artikler...