Madridista

 
 

Stolt Nacho: Man drømmer om disse aftener som barn

 

Nacho spillede en stor kamp i det centrale forsvars i gårsdagens sejr over Manchester City, hvor han havde flere vigtige indgreb i kampens 120 minutter. Herudover scorede han meget sikker på Real Madrids fjerde spark i straffesparkskonkurrencen, og det var en stolt Nacho, der mødte pressen efter kampen.

Således sagde han følgende:
- Vi skulle grave dybt, fordi dette hold (Manchester City, red.) presser konstant, men vi er Real Madrid og vi kæmpede til det sidste. Det vigtigste er, at vi er videre til semifinalerne. Vi er normalt det dominerende hold, men det er svært at spille på denne bane mod et hold, der spiller så godt. Vi viste en anden side af os selv, hvor vi forsvarede spektakulært og udførte et godt stykke arbejde i vores lave blok. Vi indfriede vores mål om at avancere og det er vi glade for. 

Om straffesparkskonkurrencen:
- Vi startede ikke så godt, men vi var i stand til at vende billedet. Vi kæmper altid til det sidste, og dette hold har en stor følelse af stolthed. Vi snakker om spillere, der har vundet alt, men aldrig stopper med at kæmpe. 

Om den heroiske forsvarsindsats:
- Vi var fantastiske... især på det individuelle plan. Det er disse aftener, man drømmer om som barn og jeg har stadig gåsehud.

Om holdets næste mål i sæsonen:
- Vi kan fejre dette resultat i dag og i morgen, og herefter retter vi vores opmærksomhed mod El Clásico, som er en stor kamp i mesterskampen i LaLiga. 

Log-på for at kommentere

Seneste artikler...