Madridista

 
 

Valverde blev kampens spiller og sendte store roser afsted til Lunin

Fede Valverde blev kåret som kampens spiller i gårsdagens Champions League kvartfinale mellem Manchester City og Real Madrid efter en utrolig indsats i holdets tjeneste. Uruguayaneren løb som altid solen sort, men havde mere travlt med at rose en bestemt person efter kampen i form af straffesparkshelten Andriy Lunin.

Således sagde han:
- Det var selvfølgelig en fantastisk holdindsats, men vi er nødt til at rose Lunin, fordi han mødte en del kritik efter den første kamp. Han viste sin karakter i dag og det mod, det kræver at være i Real Madrid. Han demonstrerede hvilken fantastisk målmand, han er. 

Om det at håndtere trætheden i kampen:
- Vi udførte et godt planlagt stykke arbejde indtil scoringen, som træneren havde fortalt os. Herefter var det en mental kamp. Træthed er én ting, men det er også en mental udfordring for hovedet, mens man løber efter bolden. De er et hold, der angriber tungt med en-mod-en, de spiller den rundt, får vendt spillet hele tiden og så står man i samme situation igen. Det er non-stop, men man skal vide, hvordan man graver dybt, arbejder hårdt og viser sin stolthed.

Om den store holdindsats:
- Der er spillere som Vini Jr., Jude og Rodrygo, som er fantastiske i det fremadrettede spil, men i dag (i går, red.) udførte de et fantastisk arbejde for holdet. Bellingham kæmpede til det sidste i alle situationer, og han havde også nerverne til at steppe op og tage et straffespark og det fortæller rigtig meget om hans mod og stolthed. 

Valverde var faktisk en af de spillere, der efter sigende takkede nej til at tage et straffespark, fordi han simpelthen ikke havde kræfterne til det. Her kan man snakke om udmattelse i holdets tjeneste. Han efterlod alt på banen. Fysisk som mentalt. 

Log-på for at kommentere

Seneste artikler...