Madridista

 
 

Ancelotti: Florentino Pérez er kaptajnen, og vi er alle hans søfolk

Det kan være svært at sætte ord på, hvad der skete på Bernabéu i går aftes, hvor Bayern München tabte med 2-1 på to sene mål af Joselu, men det var ikke desto mindre, hvad Carlo Ancelotti blev bedt om at gøre efter kampen, hvor han mødte pressen.

 

Her sagde den kummefryserkølige italiener:
- Det skete igen. Noget, der er sket gang på gang, som er uforklarligt, er sket igen. En gruppe fans, der driver os, et stadion, der støtter os, en fantastisk atmosfære og en gruppe spillere, der tror på det. Det er magisk. Vi spillede godt, jeg synes, det var en hård kamp, men vi havde kontrol, vi mistede ikke hovedet, da de scorede, og vi kom tilbage i kampen. Jeg vil gerne takke fansene, klubben og frem for alt spillerne, de har leveret en sæson, som ingen forventede, inklusive mig selv. Jeg kunne ikke forestille mig, at dette hold ville være i stand til det, de har opnået. At nå finalen... vi kommer til at have en fantastisk tid med fansene, for vi skal fejre LaLiga i de kommende dage, jeg vil have tid til at fejre, at gå til Cibeles. Der er en glæde, der smitter af på spillerne.

Ancelotti fortsætter:
- Det er svært at forklare. Umuligt at forklare. Det er magien ved denne klub i denne turnering, på dette stadion og med disse fans. Det er specielt. Når du trækker denne trøje over hovedet, føler du noget særligt. Fansene gjorde forskellen i aften, som de har gjort tidligere. Det føles næsten som en vane at gøre dette på dette fantastiske stadion foran disse fantastiske fans. Vi er glade for at kunne spille på dette stadion med vores fans.

Til spørgsmålet om hvad Real Madrid betyder, svarede Ancelotti:
- Real Madrid er en familie, flot ledet af præsidenten. Det er en fodboldklub med historie og traditioner, der har indflydelse på alle dem, der er heldige nok til at arbejde her og bære disse farver. Florentino Pérez er kaptajnen, og vi er alle hans søfolk. Han er en fantastisk præsident, der er i stand til at skabe denne generation af fodboldspillere, der har opnået så meget, og jeg håber, vi kan vinde endnu en Champions League.

Om hvad han tænkte i slutningen af kampen:
- At der ville være nok tid til at udligne, men når du udligner med to minutter tilbage, er det et hårdt slag på modstanderen. Jeg vil ikke sige, at vi var overbeviste om, at vi ville vinde, da vi scorede, men vi kunne altid prøve at få et mere. Jeg fokuserede på, hvad holdet gjorde. Vi havde en vanskelig periode efter vi indkasserede målet, men de friske ben, der kom ind, bragte virkelig meget til os. Jeg ønskede bare at få mere energi ind i spillet.

Om truppen:
- Vi har haft alle mulige problemer med skader. Alle taler om Courtois, Alaba og Militão, men vi har også mistet Vinícius, Tchouaméni, Camavinga på forskellige tidspunkter på grund af skader. Vi har aldrig klaget, og holdet har bare vendt de problemer til en mulighed for at vise værdien af denne trup. Vi har en ekstraordinær atmosfære. Vi er glade for, hvad vi hidtil har kunnet opnå. Vi har nogle fantastiske dage foran os. Jeg bliver nødt til at gøre mig klar til dem.

Om Joselus mentalitet:
- Han afspejler holdet, fordi han har bidraget så meget denne sæson. Han har ikke fået meget spilletid, men han er den perfekte refleksion af, hvad dette hold handler om. Han har givet os så meget uden nogensinde at miste troen på, hvad han er i stand til.

Kampen sluttede på beklageligvis af med en stor dommerfejl, og om det lød ordene:
- Den sidste aktion var ret klar. Det var måske ikke offside, men linjedommeren løfter flaget, dommeren blæser i fløjten, og vi stopper. Hvis de klager over det, vil vi tale om det mål, vi havde annulleret. Kimmich filmer, de skubber begge hinanden. Han er en topklassedommer, der har dømt VM-finalen.

Om Vinícius:
- Meget få spillere er i stand til at gøre, hvad han har gjort i denne semifinale. Vi har nu en finale foran os, og han bliver en nøglespiller. Hvad han har været i stand til at gøre i første og andet opgør er ikke ret almindeligt.

Log-på for at kommentere

Seneste artikler...